lørdag den 15. oktober 2022

Mord, kærlighed og ægteskab

 

Da den 37-årige Margie Danielsen mødte en flot og charmerende fyr på en bar i Salt Lake City, blev hun glad, for hun var fraskilt og alenemor til tre børn. Hvis hun havde vidst, at charmetrolden Sean Paul Lanier havde været hovedmistænkt i et par slemme mordsager på et par smukke, unge kvinder bare 3-4 måneder tidligere, ville hun nok have betænkt sig på at lukke ham ind i sit og børnenes liv, men det anede hun intet om, da de blev gift forholdsvis kort efter deres første møde i baren. 

Margie troede, at hun var stødt på sin specielle Prince Charming og glædede sig over sit held. At han havde været gift syv gange, havde opgivet falsk navn og aldeles ikke var kok, sådan som han havde påstået, faldt hende heller ikke ind, og hvorfor skulle det også det? Hun var glad og så derfor ikke klart med hensyn til sin nye kærlighed, selv om hun dog brød med ham en tid, da hun greb ham i at bryde ind i hendes hjem i deres "dating-periode". De endte dog med at blive gift, for hun var glad for ham og havde på dette tidspunkt også ondt af ham, da hans datter angiveligt var omkommet i en frygtelig ulykke på nogenlunde samme tid. Glæden blev dog forvandlet til store bekymringer ret kort efter brylluppet, for da så hun et TV-program om "America's Most Wanted", hvor hendes nye ægtemand figurerede. Eftersom hun havde set masser af politiserier og også en hel del dokumentarprogrammer om mordefterforskning, besluttede hun sig for at fortsætte forholdet, idet hun brugte sin nære tilknytning til Sean Paul Lanier til at samle beviser imod ham. Det lykkedes hende faktisk, og hendes arbejde førte til, at han blev arresteret og senere dømt for mord, bl.a. på Annette Huddle.

Charmetrolden Sean Paul Lanier var i virkeligheden uhyret Paul Steven Mack, og han fik som fortjent på grund af sin ottende kones ihærdige "politi"-arbejde. Hun fik nu også noget ud af det, for hun udgav forskelligt om ham og deres forhold, bl.a. denne bog: 


https://www.news.com.au/lifestyle/real-life/news-life/woman-discovers-husband-is-murderer-weeks-after-marrying/news-story/1d1ae7cb699a8fc84c51866419ca57dc

 

https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/shocked-woman-realises-husband-evil-24716380 

 

Wikipedia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar