søndag den 26. juni 2022

Den uskyldige

Dér sidder de, fulde af håb om, at deres forbrydelse ikke afsløres, og de ikke dømmes for, hvad de har gjort. Jeg tør vædde med, at de har haft ondt af sig selv, selv om det i virkeligheden er deres offer, man bør have ondt af. Det er der i øvrigt også mange, over hele verden, der har den dag i dag .....

Lille, totalt uskyldige Brianna Lopez var en smuk, lille pige, da hendes mor, Stephanie Lopez, fødte hende den 14. februar 2002, men da hun døde fem måneder efter sin fødsel, var hun et sørgeligt syn. Hendes liv og død er et af de absolut alvorligste tilfælde af børnemishandling, man kender til, at det begyndte næsten med det samme, efter at hendes mor havde bragt sin nyfødte datter hjem fra hospitalet. Var den lille et uønsket barn? Det må man gå ud fra, da både hendes mor, far og en onkel mishandlede hende, bl.a. med bid, niveri, voldtægt og slag. 

Da hendes afstumpede forældre fik hende indlagt den 18. juli 2002, fordi hun "var faldet ned fra babystolen", stod hun ikke til at redde. Hun var for ødelagt af mishandlingerne, der på det tidspunkt havde nået nye højder. Hendes far og onkel havde nemlig fået den "geniale" ide at bruge hende som bold, idet de havde smidt hende op imod loftet og derpå moret sig over at se, hvordan hun faldt ned på gulvet.  

På hospitalet havde man fundet to kraniebrud, brækkede ribben, en brækket arm, 15 bidemærker samt talrige skader over hele kroppen. Man fandt også beviser på seksuelle overgreb af forskellig art, og det viste sig, at både hendes onkel og dybt afstumpede far stod for den side af sagen. Den lille, forsvarsløse baby havde fået stukket forskellige ting op i sig og var blevet alvorligt skadet. De to mænds perversioner udmøntede sig i en endeløs serie af voldtægter og andet vanvid, og det er ubegribeligt, at barnets mor ikke greb ind. Tværtimod fortælles det, at hun kom en sok i den lilles mund for at dæmpe hendes fortvivlede skrig.  

Moderen, Stephanie Lopez, blev idømt 27 års fængsel, men blev løsladt meget før på grund af "god opførsel". Man korser sig, for hendes dom var i den grad berettiget, ligesom den var det for hendes to mandlige medskyldige, der dog stadig sidder i fængsel for det, der er blevet kaldt "verdens værste børnemishandlings-sag".


https://morbidology.com/the-ultimate-betrayal-brianna-lopez/ 


Wikipedia

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar