tirsdag den 28. juni 2022

Blotteri og andet af samme skuffe

Det var nok ikke lige sådan, blotteren havde forestillet sig at hans blottede lem ville blive bedømt .... Han troede formentlig, at det ville vække fryd blandt div. kvinder at se den af hans legemsdele, som han selv sætter højest, men sådan gik det altså ikke. Faktisk kan en fremvisning af organet føre til politianmeldelser og diverse straffe, hvilket disse mænd jo udmærket er klar over, så hvorfor gøre det, de altså gør? Personligt tror jeg, det er håbet om, at en rimeligt tiltrækkende kvinde skal vælge ham på tværs af alt det, der plejer at være en del af de kvindelige udvælgelser: formue, status, gode forbindelser og et flot ydre. Han vil "elskes for sig selv", hvilket altså i hans øjne er og bliver lemmet. Det lader i hvert fald til, at mange mænd identificerer sig med "kammeraten", som jeg har hørt én kalde sit organ. 

For kvinder ser sagen meget anderledes ud, for deres organer er integrerede i kroppen. De hænger ikke løse og skal beskyttes samt gives status som hos mænd, for de er en del af deres personlighed. At de kan blive udnyttet og misbrugt, ved vi alt om, men det er ikke deres egentlige, naturgivne rolle, for det er en forbrydelse, der bliver begået imod kvinder.
 

Så sandt, som det er sagt, da alle - mænd og kvinder - er kommet ud af en kvindes vagina. Ingen mand er født af en mand, hvilket sikkert har kreperet mange af dem, der dyrker alle tegn på maskulinitet som noget meget vidunderligt, der giver deres liv mening. Desuden: hvis man tror på "Guds vilje", så gælder det også områder, mennesker ønsker at styre, også kunstigt. Ergo: er den "limp", så er den "limp" og bør få lov til at sove sin Tornerose-søvn i fred og ro.

Med hensyn til blottere, så er der især én, hvis opførsel og naivitet synes afgrundsdyb. Han brød ind hos en sovende kvinde på 20 år og tilbød hende sex, hvilket hun afslog på en åbenbart pæn og civiliseret måde. Den efterfølgende udredning afslørede, at han mange gange havde overskredet alle gældende regler om seksuelle tilbud, der åbenbart kom ud af det blå, uden forbindelse med bekendtskab og gensidig tiltrækning. Hvor naiv kan man være? MEGET, lader det til, når det gælder denne type mænd, der lader sig styre af organet i stedet for selv at holde tjek på dets unoder ....


https://stiften.dk/artikel/blotter-skal-i-f%C3%A6ngsel-kravlede-ind-ad-vinduet-til-sovende-kvinde-og-kl%C3%A6dte-sig-af

 

https://www.fox10phoenix.com/news/chandler-man-accused-of-exposing-himself-and-touching-woman-children-inappropriately-pd 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar