tirsdag den 18. juni 2019

Danmark og indvandrerne






Ifølge alle tilgængelige opgørelser så er ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere meget dyre for det danske samfund.

https://www.fm.dk/nyheder/pressemeddelelser/2018/05/ikke-vestlig-indvandring-og-efterkommere-koster-varigt-33-mia-kr


Her kan man bl.a. læse disse alarmerende oplysninger: "En ny fremskrivning fra Finansministeriet frem til år 2100 viser, at ikke-vestlige indvandrere og efterkommere indebærer en varig nettoudgift for de offentlige finanser på 33 mia. kr. årligt. Det skyldes i høj grad en lav beskæftigelsesgrad. Til sammenligning indebærer vestlige indvandrere og deres efterkommere en varig nettoindtægt på 14 mia. kr. årligt. Indvandrere, som er integrerede på arbejdsmarkedet, giver således en væsentlig gevinst til de offentlige finanser."
Ergo: kom i arbejde, forsørg dig selv og betal skat, så elsker vi dig, men ellers bliver du lagt for had og forhånet i utallige vrede læserbreve. Spørgsmålet er bare, HVORDAN får disse mennesker jobs? Hvor mange ærke-danskere vil f.eks. tage imod formummede indvandrere som de to, der deler bænk med et par mopset udseende danskere? Ikke ret mange, så problemet er altså ikke bare, at de dyre indvandrere hellere vil dovne hjemme på sofaen, men at de rent faktisk ikke er velkomne på arbejdsmarkedet. De SKAL bidrage til samfundet, men meget af det, de bydes her, strider totalt imod deres kultur. Således opleves det næppe som en befrielse af disse to sortklædte damer, hvis man flår sløret af dem. Det ville være et alvorligt overgreb, der hverken kan eller bør gennemføres i et demokrati.
Jeg gad forøvrigt nok vide, om det er deres mænd, jeg hører om og selv ser i hjemmeplejen, hvor de sættes til umandige sysler som støvsugning. Magen til sure fjæs, skal man lede efter, men hvad skal Arbejdsformidlingen gøre, hvis det er det eneste, de kan tilbyde de stolte mænd fra kønsopdelte, muslimske krigernationer?
Kort sagt: det hele er ikke så enkelt, som visse danskere vil gøre det til ....
  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar