mandag den 2. maj 2022

Mandemorderen Bonin - "The Freeway Killer"

Ja, nogle mænd myrder mænd - og af de samme årsager, som de myrder kvinder: SEX!!! Det gælder f.eks. dette afskum, der dog ikke er lige så berømt som andre seriemordere, der også har dræbt mange. Ikke desto mindre har William George "Bill" Bonin (1947-1996) tortureret, voldtaget og myrdet 21, men muligvis 36 unge mænd og drenge - eller endnu flere - inden for tidsrummet 1979-1980. Undervejs i forløbet fik han hjælp af ialt fire medsammensvorne, der trådte til ved nogle af mordene, men det var ham, der begik dem, og ham, der er kendt som "The Freeway Killer". Den tvivlsomme "ære" ved dette "kælenavn" må han i øvrigt dele med et par andre skiderikker, Randy Kraft og Patrick Wayne Kearney, idet de dog alle også er kendt under andre tilnavne. 

De tre mandemordere, der alle er kendt som "The Freeway Killer": Patrick Wayne Kearney, William Bonin og Randy Kraft

Patrick Wayne Kearney (født den 24. september 1939), der er kendt for at være pædofil, nekrofil og dyre-voldtægtsmand, har myrdet mindst 21 unge mænd og drenge i tidsrummet 1962-1967, men som det ofte er tilfældet med disse seriemordere, kan der sagtens være flere ofre, som man bare ikke kender til. 

Patrick Wayne Kearney

Hvad Randy Kraft (født den 19. marts 1945) angår, så torturerede, voldtog og myrdede han mindst 16 unge mænd og drenge mellem 1972 og 1983. Han er også kendt under navnene "The Scorecard Killer" og "The Southern California Strangler".

Randy Kraft 

Modsat sine "kollegaer" er Bonin nu død. Han blev henrettet i 1996 efter at have tilbragt 14 år på dødsgangen i San Quentin, hvilket sætter fokus på denne retspraksis, hvor den dømte kan få et helt liv bag tremmer, selv om han/hun er dødsdømt. Nogle af dem udvikler da også et system til at holde gang i sagerne, selv efter en dødsdom, hvilket sker gennem appeller eller løfter om nye afsløringer af deres forbrydelser og/eller placeringen af ofrenes lig. Den praksis var bl.a. Ted Bundy virkelig god til, faktisk helt op til den dag, hvor dommen blev eksekveret. Bonin fik i øvrigt noget ud af sin fængselstid, idet han brugte en del af sine 14 år bag tremmer til at udvikle sine kunstneriske talenter, hvor han både malede og skrev.

Som så mange andre seriemordere lader det til, at også Bonin havde en svær barndom med den voldelige fars alkoholisme og ludomani, der ofte satte familien i en meget vanskelig økonomisk situation. Moderen var en svag, passiv kvinde, der ikke gjorde noget for at beskytte sine sønner imod mandens vold. Familien var katolsk, og på et tidspunkt placerede moderen Bonin og hans yngre bror i  et katolsk kloster, hvor de kom ud for alle mulige former for vold i et "disciplinerings-forsøg", der mere ligner tortur. Da han senere blev placeret i et ungdomsfængsel, kom han også ud for seksuelle overgreb fra en lærers side. Alt sammen noget, der ligner opskriften på, "hvordan man laver en pædofil". Da han nåede puberteten, opdagede han, at han var bøsse, selv om han nu også havde forsøgt sig over for en pige, der dog afviste ham. Hans mor havde det svært med det faktum, at han var homoseksuel og fik sørget for, at han blev forlovet med en pige, som han skulle have været gift med, men som slog op med ham. 

Nogle af Bonins ofre

På et tidspunkt i ungdommen deltog han i krigen i Vietnam, hvilket angiveligt gav ham den overbevisning, at menneskeliv er stærkt overvuderet, og at det ikke betyder så meget endda. Ikke desto mindre fik han en medalje for at have reddet en såret soldater-kammerat. I Vietnam havde han affærer med både kvinder og mænd, men blev tilsyneladende bare bestyrket i sin fascination af drenge og unge mænd.

Den bil, som Bonin brugte ved mange af sine bortførelser og mord 

Megen af hans seksuelle og voldelige aktivitet virker som et orgie af had, og han begik handlinger, som det bare er umuligt at forstå. At han blev dømt, siger sig selv, for han havde virkelig begået mange forbrydelser imod uskyldige mænd og drenge.


https://criminalminds.fandom.com/wiki/William_Bonin

 

https://murder-town.com/solved-cases/creepiest-facts-about-the-freeway-killer-william-bonin/ 

 

https://www.latimes.com/local/california/la-me-freeway-killer-bonin-execution-19960223-snap-htmlstory.html


https://crimesandcuriosities.tumblr.com/post/639029974761963520/the-crimes-of-serial-killer-william-bonin-the

 

https://murder-town.com/solved-cases/creepiest-facts-about-the-freeway-killer-william-bonin/

 

Wikipedia

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar