tirsdag den 15. oktober 2019

Djævleunger ....



Et yndigt barn? Ja, direkte nuttet, men hvad er det for knolde, man ser i panden på det bedårende væsen? Nåh det, det er da bare horn, der er ved at bryde ud ....
Ja, dette signalerer, at dette barn er en rigtig møgunge! Nogle vil ligefrem kalde ham/hende for Satans yngel! Dog som regel først efter at han/hun er blevet større, og man sporer visse tendenser, der tyder på en Hitler-, Stalin- eller Bundy-personlighed. Eller sagt på en anden måde: hvorfor pokker forvandles nuttede babyer til despoter med en syg tankegang?


Her har vi den lille Adolf Hitler, og han er da sød at se på. Man spørger sig selv om, hvornår det indre billede skiftede, og denne lille guldklump begyndte at forvandles til Hitler-uhyret.




Og så er der ham her, han er da også nuttet, ikke sandt? Ingen vidste på dette tidspunkt, at den kønne, lille dreng ville forvandle sig til massemorderen Ted Bundy, selv om en af hans mostre tidligt fornemmede, at der var noget galt med denne lille nullerbasse.
Hele hans familiebaggrund var sær, for han var formentlig et resultat af hans såkaldte morfars voldtægt af hans mor, og han voksede op i den tro, at hans biologiske mor var hans søster. Om det er en myte, eller om det er realiteter, ved man imidlertid ikke med sikkerhed.
Desværre er det dog ikke sådan, at en vis svær barndom fører til en bestemt form for voksen-personlighed. Gid det var så nemt, men det er det ikke, og det bøder vi for ....





Ingen kommentarer:

Send en kommentar