torsdag den 10. oktober 2019

Reality-problemer ....


Desværre er den skrupskøre, men farverige Farrah blevet smidt ud af TeenMom OG på grund af sin sideløbende karriere inden for pornoindustrien. Derfor er det et godt stykke tid siden, jeg sidst så serien, men forleden måtte jeg bare tage et lille kig for at se, hvordan det stod til med de andre medvirkende. Ikke uventet herskede der kaos i manges liv, og man må virkelig håbe, at de spiller sig selv mere, end de er det. Således har Catelyn og hendes mand, Tyler, der ellers har haft noget, der virker som et nært og kærligt forhold, fået så mange problemer i forholdet, at det måske ender med en skilsmisse. 
Den, det står værst til med, er imidlertid den hidsige og voldelige Amber Portwood, der havde fået sig en ny og (tilsyneladende) stabil kæreste samt en ny og uventet baby. Sidst jeg så serien, var alt idyl mellem dem, men nu læser jeg til min forbløffelse, at Amber har overfaldet sin kæreste og har truet ham med en machete, da han stod med deres lille søn.


At hun er en hidsig dame, har man altid vidst, da hun har været i fængsel for at overfalde sin daværende kæreste, Gary, der er far til hendes datter, Leah, men at hun nu er blevet mindst lige så skør som Farrah, kommer som en overraskelse for mig. Hvad pokker har hun gang i???
Noget af det, der altid har trigget hende, er ifølge internettet antydninger af, at hun er en dårlig mor, hvilket nok hænger sammen med det faktum, at det er lige præcis det, hun er. Sandheden er ilde hørt, men moderskab består altså i andet end underholdning og fælles pedicure, og Amber har vist ikke så meget andet at byde på, når det gælder hendes datter. Hvad sønnen angår, så er der internet-kilder, der hævder, at hun har skreget ukvemsord efter hans far, medens hun  jagtede ham rundt i huset, "fordi han havde gjort hende gravid, uden at hun ønskede et barn".
Nå, internettet er internettet, så alt må tages med et gram salt, men visse ting kunne dog tyde på, at disse medvirkende i en populær TV-serie er blevet ødelagt af at få deres (redigerede) liv udstillet offentligt. De burde have tænkt mere over, hvad det ville betyde for deres privatliv, at mennesker verden over så med, når der skete noget i deres liv ....


  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar