søndag den 22. december 2019

Plastik så det batter!!!


Ikke den slags plastik, som alle taler om, fordi det forurener naturen, men den, der får ellers pæne og nydelige mennesker til at udsætte sig selv for omfattende indgreb. Ingen, der ser billeder af de to unge herrer på højre-billederne, ville have gættet, at de engang så ud som på billederne til venstre. Spørgsmålet er, hvad der fik dem til bevidst at lade sig omforme til karikaturer af sig selv. Ville de forskønne deres ydre? Ja, sikkert, men det skete jo altså ikke. Ville de være helt unikke på denne planet, der er fuld af mennesker med identiske fysiske karakteristika? Måske - og DET er lykkedes dem.
Alle kan selvfølgelig frit vælge at få behandlinger, der forandrer deres udseende på drastisk vis. Det er en privatsag og hverken kan eller bør forbydes, så længe man selv står for gennemførelsen af processen. Havde disse to herrer været forældre, der tvang børn til en lignende omformning, så ville det være kriminelt, men det er jo altså deres egne ansigter, det er gået ud over, såååå ....
Jeg vil dog tillade mig at sige: JEG FATTER DET IKKE, (hvilket så kan skyldes, at der er noget på spil, som jeg ikke kender til). F.eks.: hvordan var deres liv før og efter indgrebene? Var alt gråt i gråt, indtil de lagde sig under kniven, der skaffede dem masser af opmærksomhed?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar