tirsdag den 22. februar 2022

Kastreret og myrdet - "af kærlighed"!!!!!

 

Japaner, kvinde og morder, tilmed med et stort smil på læberne. Kort sagt, en glad udseende person, hvilket gør, at man må spørge sig selv om, hvad geishaen, etc. Sada Abe (1905-1971) dog havde gang i, da hun kvalte sin elsker under/efter et samleje og derpå skar hans penis og testikler af? Hvorfor bar hun rundt på de afskårne kønsdele - tilmed måske placeret i sin vagina? Var det virkelig for fortsat at kunne dyrke sex med denne del af den elsker, som hun angiveligt elskede med en lidenskabelig kærlighed? Og hvordan kan man overhovedet dyrke sex med afskårne kønsdele, når forrådnelsesprocessen da starter ved afskæringen? 

Kichizō Ishida

Denne sag er virkelig fuld af spørgsmålstegn, både mht de involveredes psykiske tilstand og rettens afgørelser. Hvorfor fik morderen Sada Abe bare en straf på 10 år, hvoraf kun de fem blev afsonet???? At dommeren senere angiveligt har indrømmet, at der var dele af sagen, der virkede erotisk pirrende på ham, gør det hele endnu mere bizart. Kichizō Ishida (1894-1936) mistede livet, fordi han selv ønskede at gå i ét med en passion, der vist kun kan kaldes super-masochisme, for - ifølge sin morder, Sada Abe - gik han med til, at den endte med døden, hans død. Han var ellers kendt som noget af en levemand og havde succes både som Casanova og som ejer af en berømt og velbesøgt restaurant ved navn "Yoshidaya", (som jeg ikke aner, hvad betyder). Hans speciale var åle-retter, hvilket han var direkte berømt for.

Sada har senere rost både hans udseende og hans evner som elsker. Det var sandelig ikke, fordi hun havde noget imod ham, at hun dræbte ham, for det skete udelukkende som en særlig form for erotisk hyldest. Oprindelig var det hendes plan at begå selvmord efter mordet, men det mislykkedes (???) for hende - eller "blev bare ikke til noget" - og hun blev arresteret efter sin udåd samt idømt denne latterlige straf, der slet ikke står i mål med forbrydelsen. Efter løslaldelsen levede hun formentlig som tjenestepige eller servitrice, før hun forsvandt omkring 1970, hvor hun muligvis gik i kloster. Dette påstår instruktøren Nagisa Oshima, der indspillede den berømte film over dramaet, "I Sansernes Vold", i 1976 i hvert fald. Året før var der kommet en anden, halvdokumentarisk film ved navn "A Woman Called Sada Abe", hvis instruktør var Noburu Tanaka.

"I Sansernes Vold" har opnået kultstatus som en fantastisk skildring af en passion, der - ifølge filmen - kun kan ende med døden. Der er skrevet bøger, artikler og lavet radio- og (formentlig også) TV-programmer om denne specielle kærlighedsaffære, der opfattes som noget nærmest mytisk, fordi den skildrer en erotisk besættelse, hvor parterne ofrer alt - eller ville have gjort det, for Sadas selvmord mislykkedes jo altså, idet hun levede videre, og hun havnede i fængsel et kort tidsrum ..... 

Der er i øvrigt visse særheder i Sada Abes familie, der kunne tyde på noget udefinerbart "sært": hendes søster, Teruko, havde flere elskere, hvilket deres far straffede ved at sende hende i et bordel, hvor hun arbejdede en kortere periode. Broderen, Shintaro, var kendt som en Don Juan, men hans største forsyndelse var, at han stjal sine forældres opsparing og stak af med den. Hvad Sada Abe angår, så var hun den yngste, og det var almindeligt kendt, at hun var meget forkælet, især af sin mor. Begge forældre var ellers retskafne og uden nogen form for kriminelle forsyndelser.

Sada Abes mor sørgede for, at hun fik musikundervisning, hvilket var en af tilgangene til livet som geisha. Problemet var bare, at hun aldrig opnåede de indtjeninger, hun drømte om, så efter fem år inden for dette erhverv skruede hun op for karriere-blusset og blev en ægte prostitueret, da de tjente mere. En af hendes kunder huskede senere, at hun var en virkelig sex-"galning", der ønskede mange gentagelser af samlejet pr. session, før hun var tilfreds med hans præstationer. Hun forventede også en form for intimitet under søvnen, hvilket alt sammen gjorde ham temmelig udmattet. Da hun så oven i købet forlangte, at han forlod sin hustru for hende, afbrød han forbindelsen med hende. 

Sada Abe traf Kichizō Ishida, da hun ønskede at skifte fag og gå fra prostitution til restaurationsbranchen, og det kunne han undervise hende i. Snart blev de imidlertid elskende, idet passionen bare voksede og voksede - i hvert fald ifølge myten, for der er unægtelig visse ting, der ikke forekommer mig særlig romantisk. Som jeg husker filmen "I Sansernes Vold", så fremstilles det, som om mordet blevet begået under et lidenskabeligt samleje, dvs. som et orgasme-klimaks, men sådan var det ikke i virkeligheden. De havde dyrket forskellige former for sex, hvor hun kvalte ham, indtil han besvimede, hvilket han tilsyneladende godt kunne lide, men på et tidspunkt gik hun videre: om natten den 2. maj 1936, hvor Kichizo Ishida lå og sov, viklede hun sit sjal om halsen på ham og kvalte ham for alvor. Da hun fortalte politiet om dette, sagde hun, at denne handling havde fyldt hende med fred og en følelse af afklaring. 

Mit bud på, hvad der skete, er, at der er tale om en nymfomanisk, men samtidig frigid kvindes intense forsøg på at opnå den orgasme, der hele tiden glipper for hende. Manden tolker dette som en lidenskabelig forgabelse i hans kæreste eje, nemlig hans penis. Jeg tror faktisk, at mange mænd vil være til fals for det, de opfatter som kvindelig lidenskab, men som i virkeligheden er noget helt andet og meget sørgeligt ....

 

https://murderpedia.org/female.A/a/abe-sada.htm


https://allthatsinteresting.com/sada-abe 


https://wblog.wiki/da/In_the_Realm_of_the_Senses 

 

Sada Abes japanske selvbiografi: "Memoirs of Abe Sada: Half a Lifetime of Love" ( ISBN 978-4-12-203072-5 ) 


Wikipedia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar