onsdag den 20. april 2022

Utak var verdens løn for Doris Babcock

Doris Babcock 

Mange havde vist advaret den 66-årige Doris Babcock imod at lukke teenageren Zachary Snyder ind i familiens hjem, men hun, der var en meget kærlig og omsorgsfuld kvinde, ønskede virkelig at gøre en forskel i den uheldige, unge mands liv. Han havde været i plejesystemet i årevis og havde det ikke spor godt i et samfund, der ikke rigtig havde plads til en person af hans slags, da han var blevet kriminel og også ofte opførte sig ret så psykotisk. Man får dog indtryk af, at hun har været naiv nok til at mene, at det eneste, han manglede, var moderlig kærlighed og et godt hjemmemiljø. Efter fire års omsorg, hvor Doris og hendes mand, lastbilchaufføren Cecil Babcock, havde sørget for og hjulpet den vanskelige unge mand på alle måder, viste han så sin "taknemmelighed" på den værst tænkelige - ja, nærmest uhørte - måde: han myrdede sin plejemor Doris, som han ellers altid refererede kærligt til som "bedstemor", selv om de ikke var i familie med hinanden.


Det varede ikke længe, før den på dette tidspunkt 19-årige Zachary blev mistænkt for det bestialske mord. Resterne af Doris' lig var blevet fundet i hendes egen baghave, brændt til ukendelighed, så der var ingen tvivl om, at det drejede sig om mord, selv om hun var utrolig vellidt af alle omkring sig, angiveligt også af plejesønnen, Zachary. Fjender var der således ingen af - eller i hvert fald ikke nogen, man sådan lige kunne få øje på.

Cecil, der var afsted på et job som lastbilchauffør, fortalte imidlertid, at når Zachary var i hjemmet og modtog politiet, da de blev sendt ud for at tjekke op på Doris, der pludselig ikke besvarede sin mands telefonopkald, så var det ikke efter reglerne. Han og hans kone, Doris, havde nemlig opdaget, at plejesønnen havde stjålet fra dem, og det ville de ikke finde sig i, så han var blevet smidt ud nogle uger før. Det blev hurtigt opdaget, at den unge mand havde Doris' kreditkort på sig, og at hans hænder og arme havde forskellige sår og rifter, der fortalte om en kamp mellem ham og en anden person. Han benægtede dog længe alt, hvilket han ikke slap så godt fra, da der ikke var hverken hoved eller hale i det, han sagde. 

Doris var den eneste, der havde stillet op for ham i et forgæves forsøg på at få ham ind i en bedre livsbane, hvilket han erkendte, så hvorfor havde han myrdet hende? Forklaringen var grotesk: han havde mødt en pige, som han ønskede at imponere. Derfor havde han bildt hende ind, at Doris' bil tilhørte ham og ikke hende. Han havde simpelthen villet gøre et godt indtryk på den unge pige, som han formentlig var forelsket i, hvilket medførte løgne om hans sociale status. For at kunne opretholde løgnen havde han overfaldet, myrdet og brændt den plejemor, der havde overøst ham med velgerninger gennem fire år. Ja, utak var sandelig verdens løn for den kvinde, som han kaldte "bedstemor", og selv havnede han i fængsel med en livstidsdom, knapt tyve år gammel. Efter et flugtforsøg hævedes livstidsdommen tilmed med fem år.

Det er jo en skrækkelig - og sand - historie, men jeg mangler nu oplysninger om én ting: en teenager, ligegyldigt hvem og hvad han/hun er, lever ikke kun et plejebarns-liv, men har også - eller bør have - sociale kontakter med jævnaldrende og ikke mindst det andet køn, så hvad med de lommepenge, der gør dette muligt? Ægteparret Babcock udførte en beundringsværdig handling, da de tog den fortabte forbryderspire til sig, men sørgede de kun for pleje og logi, eller forstod de, at der skulle mere til, evt. i form af lommepenge eller et betalt job? Det er efter min mening naivt at tro, at en ung mand på Zacharys alder ikke har erotiske og romantiske interesser, hvor han bare er nødt til at "vise sig" for at få en kæreste, hvilket jeg nok gad vide, om de har tænkt på ....


https://eu.ocala.com/story/news/crime/2012/09/14/man-22-pleads-guilty-in-2009-dunnellon-murder/31908744007/

 

https://eu.ocala.com/story/news/crime/2012/07/03/murder-suspect-says-search-illegal/31905577007/ 


https://www.dreamindemon.com/community/threads/zachary-snyder-made-a-list-checked-it-twice-stabbed-and-set-fire-to-%C3%A2%E2%82%AC%CB%9Cgrandma%C3%A2%E2%82%AC%E2%84%A2.27925/

 

Wikipedia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar