mandag den 26. april 2021

Drengen i papkassen


En køn og glad dreng på sådan ca. 4-6 år, men sådan så han mildest talt ikke ud, da han blev fundet død i en papkasse i vejsiden den 25. februar 1957. Han var tydeligvis blevet smidt som affald, sådan som det også har været tilfældet med mange kvindelige mordofre, ikke mindst gennem de sidste 20-25 år. Det har været som en hel epidemi at gøre sig af med lig enten i hel form eller i flere stykker på den  måde, og det viser en total mangel på respekt for det menneske, der er død, ofte på en meget tragisk måde. Barnet så ud til at være blevet klippet efter døden, for han havde afklippede hårtotter rundt omkring på kroppen. Det mest påfaldende var dog de mange ar, han havde rundt omkring på kroppen, samt de tydelige tegn på underernæring. 


Af mystiske årsager meldte den jæger, der fandt ham, ikke fundet til politiet, men lod den døde dreng ligge flere dage efter at have opdaget kassen med hans lig. Han påstod senere, det skyldtes, at han var bange for, at politiet ville beslaglægge de dyrefælder, han havde opstillet rundt omkring. Da en studerende så en kanin løbe ind i nogle buske, hvor jægeren havde opstillet en fælde, ville han undersøge det, men fandt i stedet drengens lig. Først var han heller ikke meget for at melde fundet, men gjorde det så alligevel, og det førte til starten på en stor efterforskning af drengen, hans identitet samt mordet på ham. Man lavede også trick-fotos af den døde for at vise, hvordan han havde set ud før mordet, samt ville kunne tænkes at komme til at se ud nogle år fremme i tiden. Man tog også fingeraftryk og regnede med, at sagen hurtigt ville kunne opklares, men dér tog man nu fejl, for det er til dags dato ikke lykkedes for  nogen. Ingen meldte sig nemlig som slægtninge til den myrdede eller bare genkendte ham. Hverken det manipulerede foto af drengen, som han kunne have set ud, eller de originale fotos fra obduktionen bragte en løsning nærmere: hvem var han, og hvordan var han havnet i den papkasse???

Hans skader var mangfoldige, både i ansigtet og på kroppen

 


Skaderne var tydeligvis opstået som følge af vold. Han havde mærker efter slag og knivhug stort set over hele kroppen.

Da man ikke kunne finde ud af, hvem han var, eller hvad der var sket med ham, blev han i første omgang begravet. Senere blev han gravet op igen i 1998, da man ville forsøge endnu engang. Man tog DNA fra en tand, men det har endnu ikke ført til en afklaring, for man ved stadig ikke, hvem han er. Han blev genbegravet på "Ivy Hill Cemeteray" i Cedarbrook, Philadelphia, idet alt blev betalt af en søn af den mand, der havde fået ham begravet i første omgang.

 

Benævnelsen "Amarica's Unknown Child" på gravstenen virker meget passende, da ingen jo har kunnet identificere ham, selv om interessen for ham og hans skæbne har været meget stor i offentligheden. Der var masser af teorier, bl.a. forestillede man sig, at han havde været et plejebarn, der kom ud for en ulykke. En mentalt forstyrret kvinde mente, at han var et barn, som hendes mor havde købt af hans forældre og derefter udsat for utallige ydmygelser og overgreb. Da han blev badet efter at have kastet op, omkom han ifølge hende i badet. Eftersom det var tydeligt, at hans hår lige var blevet klippet, gav det anledning til en tredie teori, der gik ud på, at drengen kan have været klædt i pigetøj og være blevet behandlet som pige, hvorefter et eller andet gik galt, og han døde.

Hvis han var uelsket og blev mishandlet, da han levede, så har han til gengæld fået stor opmærksomhed af mennesker, der udtrykker deres kærlighed til dette ukendte barn ved at overdænge hans grav med gaver. Ikke at det kompenserer for noget som helst, men det er da en interessant udvikling i en tragisk sag .....


 

Wikipedia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar