tirsdag den 29. juni 2021

Kvinden, der grinte én gang for meget

 

Det, der først vakte politiets mistanke til Christine Billis, var hendes muntre adfærd under sin mands begravelse. Hun fældede åbenbart ikke én eneste tåre og så ud til, at finde det hele ret komisk, hvilket var sært, da det var hende, der havde kørt bilen ved den ulykke, der dræbte ham. De fleste enker ville enten have været oprigtig sorgfulde eller i det mindste have spillet grebet af både sorg og skyldfølelse, men ikke Chrissy, som Christine blev kaldt i almindelig tale. 

Charlie havde været det, man kalder "legally blind", og det havde givet ham en invalidepension, der forsørgede familien. Chrissy var imidlertid altid efter ham for at få ham til at tjene penge på en eller anden måde. Det var umuligt for ham på grund af hans handicap, men han fandt noget, der gav ham - og Chrissy - stor fornøjelse i nogle år: han blev TV-star i et amatørprogram, hvor hun også deltog, men mest som producer. Desværre var det jo altså ikke noget, der gav penge i kassen, og Chrissy havde mange frustrationer i forbindelse med den økonomiske situationen, medens Charlie nød det, han lavede. I 2009 foretog Chrissy en uoprettelig handling, da hun med vilje kørte ind i det eneste træ langs den rute, de plejede at tage til TV-studiet. Hun havde sikkerhedssele på, men det havde han ikke, og han omkom, medens hun slap med småskrammer.

 

Selv om betjenten havde undret sig over hendes mangel på følelser ved Charlies begravelse, så skete der ikke mere i sagen, før hun to år efter ulykken betroede sig til en mand, hun var begyndt at date. "Jeg gjorde det med vilje," sagde hun, "Charlie var voldelig og nedgjorde mig." Sådan var der bestemt ingen, der kendte ham, men selv om den nye kæreste anmeldte hende, så kom tvivlen hende dog til gode, for man undersøgte hendes påstande om uskyld. Da det skete, ændrede hun sin oprindelige forklaring fra "ulykke" til mislykket selvmordsforsøg, idet hun påstod, at Charlies konstante nedgøring af hende, havde gjort hende så deprimeret, at hun ville tage livet af sig. Efterhånden blev hun dog grebet i så mange løgne og fik modsagt sig selv så mange gange, at hun endte med at blive dømt for at have forårsaget sin mands død. Dommen lød på 7-15 års fængsel.

 

Var hun skyldig, og hvordan hang ulykken sammen med et mislykket selvmordsforsøg? Tjah, hvis det havde været et ægte forsøg på at tage sig af dage, burde hun jo nok ikke have haft sikkerhedssele på, men det havde hun. Desuden var hun jo altså meget træt af både Charlie og deres økonomiske situation. Efter begravelsen lader hun også til at have blomstret op, idet hun er blevet langt kønnere end under sit ægteskab, så jeg vil tro, at HUN virkelig har været ulykkelig og har følt sig trådt på som Charlies kone, men det kan nu aldrig begrunde et mord: hvis hun er blevet dårligt behandlet, så kunne hun jo bare være gået. Desuden: der var økonomiske fordele ved hans død, som en skilsmisse ikke kunne give hende ....

Efter at have afsonet syv år og være kommet ud, har hun igen rodet sig ud i vold imod en mand, denne gang en ny kæreste. Kort sagt, hun virker som en kvinde, der (ikke længere) finder sig i noget som helst fra en mands side, men man må håbe, hun ikke går over stregen én gang til ....


https://murderpedia.org/female.B/b/billis-christine.htm

 

https://bartonchronicle.com/billis-returned-to-prison/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar