fredag den 23. juli 2021

Når fædre med feticher anklages af sønner ....


Så er der faldet dom, men endnu ikke afgivet en strafudmåling, i en hæslig sag om en far, Mark Redwine, der blev anklaget for at have myrdet sin 13-årige søn, Dylan, der besøgte ham, efter at retten havde givet ham medhold i et forældresamværs-slagsmål, hvor drengens mor havde protesteret imod hans rettigheder. Man må sige, at denne mordanklage har været gennem en langvarig sagsbehandling, for Dylan blev meldt savnet den 19. november 2012, og det er først nu, sagen er færdigbehandlet, og der foreligger en dom. At han var død, vidste man, efter at der var blevet fundet nogle ligrester i 2013 ikke så langt fra Mark Redwines hjem. Et par år efter fandt man så hans hovedskal, og den viste tydelige tegn på skader, der kunne forbindes med det, der kaldes "stump vold". Indtil da havde moderen, Elaine Hall, gjort ALT, for at finde ud af, hvad der var sket med hendes søn. Bl.a. deltog hun i en konfrontation med eksmanden, Mark Redwine, i et program hos den højt elskede TV-personlighed Dr. Phil. 

Hun og Mark slyngede anklager imod hinanden, og man må undre sig over, at disse to mennesker nogensinde kan have dannet et par, og at de havde fået en så dejlig søn som Dylan. Blandt hendes mere konstruktive tiltag var opsætningen af plakater rundt omkring, inden drengen blev fundet død. 


 

Hvor Dylans far ligner en derangeret vildmand, der har opgivet sit sociale liv, så er moderen stadig en pæn og normalt udseende kvinde. Derfor har hun helt sikkert haft en stor fordel i den diskussion, sagen har vakt i offentligheden, og undervejs i forløbet har mange sikkert overvejet, om Mark blev udsat for en unfair behandling på grund af sit udseende. 


Beviserne imod ham, der bl.a. omfatter Dylans blod i hans hjem, er dog ikke til at tage fejl af, så selvfølgelig blev han dømt, selv om han år ud og år ind har protesteret imod anklagerne og fortsat har hævdet, at drengen var forsvundet "af sig selv", da han forlod hjemmet for at ordne et ærinde.


Dylan var en dejlig dreng, der bestemt ikke havde fortjent sådan en skæbne, og der har været mange gætterier om grunden til, at han blev myrdet. Anklageren mener, det skyldes, at drengen fandt nogle fotografier af faderen i dametøj eller iført ble og/eller i færd med at spise feces fra en brugt ble, og at de havnede i et gevaldigt skænderi om dem, der udviklede sig til overfald og mord. Dvs. at Mark handlede i et anfald af raseri, fordi hans fetich blev afsløret af sønnen. Hvis man forestiller sig sceneriet omkring den flove far og den anklagende - og måske hånende? - teenagesøn, så bliver det super-ubehageligt, for var denne afsløring virkelig noget at dræbe en sund og glad dreng på 13 år for?

Cory, der er Dylans (halv-)bror, fortalte i retten, at billederne var blevet fundet hos hans far, Mark Redwine, inden hans brors forsvinden. Dermed får de en ekstra betydning som indicium - men ikke bevis - på årsagen til mordet. Elaine Hall var dog ikke orienteret om sønnens fund af billederne, men det virker nu også ret logisk, at Dylan har skjult dette for sin pæne og regelrette mor, der måske ikke engang har kendt til sin eksmands fetich. At faderen måske også har misbrugt ham seksuelt virker egentlig ikke så overraskende.

Én ting er sikkert, Dylan havde ikke fortjent at blive offer for sin fars "skæve tilbøjeligheder", hvis det nu var det, der skete. Eftersom Mark ikke fortæller noget, står man under alle omstændigheder tilbage med en sag, der er bygget på - og dømt på - indicier. Noget, der er med til at gøre det hele overmåde ubehageligt ....


https://www.durangoherald.com/articles/cory-redwine-says-he-sent-sordid-photos-to-his-father-during-a-dispute/


https://www.thesun.ie/news/1318050/dad-killed-his-son-after-13-year-old-found-disturbing-photos-of-him-eating-poo-while-dressed-in-womens-clothes-and-a-nappy/

 

https://www.the-journal.com/articles/mother-of-dylan-redwine-pushed-new-law-now-used-in-high-profile-crimes/ 


https://gazette.com/thetribune/dylan-redwines-brother-details-fight-over-lewd-photos-as-defense-attacks-motive/article_9a9b61f6-d6b2-11eb-8859-4b4eebd508ea.html

 

https://www.thedenverchannel.com/news/local-news/jury-finds-mark-redwine-guilty-of-murder-child-abuse-resulting-in-death-of-son-dylan 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar