søndag den 4. juli 2021

Penis og kvinders ønsker

 

Der er et sjovt, gammelt folkeeventyr på Island, der handler om kvinder, mænd og det, førstnævnte kan forvente af sidstnævnte. En af de ting, kvinder forlanger - i hvert fald ifølge eventyret - er en ordentlig "günter", og skulle en mand ikke være velsignet med et sådant organ, så bliver de meget utilfredse og indberetter ham måske ligefrem for øens øverste myndighed. I eventyret er  det en ældre kvinde, der føler sig snydt af sin mand på grund af hans ualmindelig lille organ. Som det kan ses af billedet ovenfor tager - eller tvinger? - hun ham med til en officiel bedømmelse, for nu vil hun ikke finde sig i det mere. 


Den utilfredse kvinde forlanger at få det, loven påbyder manden at stille med og bliver meget skuffet, da hun får at vide, at der ikke findes sådan en lov. Denne besked lukker dog ikke kæften på den utilfredse kvinde, der fastholder, at hendes mand altså er for ringe udstyret til at dække hendes behov. Ene og alene på den baggrund får hun skilsmisse og kan gå i gang med at søge, hvad det nu er, hun ønsker hos en anden mand. 

Nicole Prause, PhD, der her ses med et par modeller over typiske penisser, besluttede sig for at undersøge sagen nærmere. Hendes forskning i emnet er ikke den første, men måske en af de mere grundige, fordi hun jo selv er kvinde og kan have været irriteret over, at vi alt for ofte får en sludder for en sladder, når dette emne berøres. Forskningen foregik på The University of California, Los Angeles, og The University of New Mexico, og den omfattede 75 testpersoner af hunkøn, der blev bedt om at vurdere 33 forskellige 3D-printede penis-attrapper samt fortælle om deres egne seksuelle ønsker og erfaringer. 

 

Træningsmodeller til condom-påsætning

Noget af det, kvinderne også blev spurgt om var, hvordan de forholdt sig til penis-størrelsen i et fast forhold contra et one-night-stand. Det viste sig, at det faste forhold ikke krævede så store penisser som det løse. Især var det bredden på penissen, der optog dem. Faktisk var der en hel del, der tydede på, at for kvinder var længden, der er det mænd selv beundrer, ikke noget særligt. De ville meget hellere have en kortere, men også bredere penis, hvilket sådan set er logisk nok. Den "tykke javertus" bringer større kontakt mellem klitoris og vagina end den lange, der bare hamrer løs på livmodermundingen, hvilket ikke fører til det ønskede resultat - orgasme - men måske nok kan være godt, hvis man ønsker at blive gravid. Ved engangsknald var kvindernes foretrukne penis-størrelse 16,30 cm i længden og 12,70 cm i bredden. Det er en smule større end de gennemsnitlige mål for en penis, som er 13,12 cm i længden og 11,66 cm i omkreds. Ifølge Illustreret Videnskab er danske mænds penisser over verdensgennemsnittet med sine 14,90 cm i længden.

Det fine ved Nicole Prauses undersøgelse er, at den tester kvinderne ved at bruge penis-modeller. De kan ikke tilskrive sig selv ønsker og erklæringer, der ikke passer med deres valg.


https://www.vice.com/en/article/mbqqd8/we-talked-to-the-scientist-who-just-discovered-the-perfect-penis


https://www.prlog.org/12489822-penis-size-preference-study-uses-3d-models-shows-women-prefer-larger-penis-for-one-time-partners.html 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar