tirsdag den 3. august 2021

Den flotte Don Juan, der ville gøre HVAD SOM HELST for at forblive fri som fuglen


Alle de kvinder, der har været involveret med gødningsfabrikant Scott Peterson (født den 24. oktober 1972), har talt om, hvor flot, charmerende og sexet, han var. Jep, han så godt ud og forstod at føre sig frem som kvinders svar på drømmen om Prinsen På Den Hvide Hest. Problemet var imidlertid ikke, at der ikke var nogen hest, men at han absolut ikke var en drømmeprins, men i stedet en hustru- og barnemorder.  


Fryd og gammen, men kun indtil et vist punkt, for på et tidspunkt efter brylluppet gik det op for Scott, at han som gift mand var "fanget" i ægteskab og borgerlighed, da hans smukke, unge kone, Laci, blev gravid. Udadtil virkede de som det perfekte og meget lykkelige ægtepar, men det varede ikke ved - dvs. for hans vedkommende ....


Måske han ikke havde gjort sig helt klart, hvad et ægteskab indebar, før han giftede sig, men da hans unge kone var i ottende måned, må det have dæmret for ham, at dette betød enden på hans frihed. Der er forlydender om, at det, der gik ham mest på, var tabet af de erotiske muligheder, han havde som ugift. Han ville være en Don Juan og havde udseendet til det, så han valgte at myrde sin gravide kone og dermed også deres ufødte søn, der bare manglede én måned for at være fuldbåren.

Først meldte han Laci forsvundet, hvilket angiveligt var sket, medens han var på en fisketur for sig selv. Der blev iværksat store eftersøgninger, oprettet en betragtelig findeløn, osv., osv., men Laci og hendes barn var og blev forsvundet.

Da Scott blev forhørt hjemme hos sig selv vedr. Lacis forsvinden, bemærkede politiet forskellige ting, der vakte deres mistanke. Først og fremmest var han meget rolig og virkede ret upåvirket af det skete. Desuden lå den forsvundnes nøgler, pung og solbriller i en taske i et skab. Det fremgik også, at Scott - eller Laci - havde studeret en annonce for en forsvarsadvokat. Alt i alt ikke noget afgørende, men dog tilstrækkeligt til at vække deres mistanke. At både Scotts og Lacis familie roste ham i høje toner og talte om det "ideelle ægteskab" gjorde det ikke ligefrem nemmere for politiet. De fandt dog efterhånden ud af, at den ideelle ægtemand, Scott, havde været sin kone utro flere gange, og at han nu var blevet rodet ind i et ny affære med en blondine ved navn Amber Frey. 

Hun var en smuk, høj og blond, enlig mor til en datter og arbejdede som professionel massøse. Hendes bekendtskab med Scott havde ikke stået på længe. En fælles bekendt havde introduceret dem til hinanden med beskeden om, at Scott var ungkarl, og selv påstod han, at han aldrig havde været gift. Det gik Amber ikke nærmere ind på, da han tilsyneladende ikke var afvisende over for tanken om et parforhold. Dog overvejede han at lade sig sterilisere, da han ikke ønskede børn, hvilket var et chok for hende, der gerne ville have flere børn ud over sin datter. På et tidspunkt indrømmede han dog, at han havde været gift, men at hans kone var forsvundet. En lidt mærkelig forklaring og efterhånden bed hun mærke i forskellige andre selvmodsigelser i det, han fortalte hende. Derfor bad hun en af sine venner, der var politibetjent, om han kunne hjælpe hende med at finde ud af, HVEM og HVAD hendes nye kæreste var. Resultatet var et kæmpechok, for pludselig forvandlede hendes ugifte drømmehelt sig til mordmistænkt i en sag om en forsvunden, højgravid hustru.


Amber besluttede sig for at samarbejde med politiet, bl.a. ved at optage alle telefonsamtaler mellem sig selv og Scott. Det, hun kom med, bestyrkede politiets mistanker imod Don Juan Scott. Nogenlunde samtidig blev først et næsten fuldbårent drenge-foster fundet med en snor bundet om halsen og forskellige sår. Kort tid efter fandt man så rester af det, der viste sig at være Lacis lig. Både mor og søn blev fundet på omtrent det sted, hvor Scott  påstod at have fisket, da hun forsvandt. 


Da politiet havde tilstrækkeligt med beviser imod ham, blev han arresteret, men "selvfølgelig" uden at indrømme sin skyld. En virkelig modbydelig detalje under retssagen var, da Lacis familie forstod, at Scott havde påstået over for Amber, at hans kone var død - 14 dage før hun forsvandt, for det beviser jo, at mordet var planlagt. Blandt dem, der vidnede imod ham, var den nu totalt desillusionerede Amber, og han blev idømt dødsstraf den 12. november, 2004


Før i tiden havde Scott kunnet vælte sig i forelskede damer, hvilket jo var hans ideal-liv. Ifølge dommen burde han have været henrettet for flere år siden, men han lever skam endnu, appellerer og gør ved for at redde livet. Den 24. august 2020 blev hans dødsdom forvandlet til livsvarigt fængsel, fordi der var en uheldig teknikalitet omkring den første retssag. Påstande om, at han er syg og tilmed døende er løgn. Han lever skam endnu, men som en frustreret Don Juan bag tremmer. Ubegribeligt nok er der dog stadig nogen, der støtter ham ....


https://www.clickondetroit.com/inside-edition/2019/11/23/woman-who-dated-scott-peterson-before-he-murdered-laci-remembers-being-treated-like-a-queen/

 

https://www.cbsnews.com/news/scott-peterson-murder-retrial/ 

 

https://www.modbee.com/news/local/crime/scott-peterson-case/article252209798.html 

 

https://www.oxygen.com/crime-time/casey-anthony-says-she-will-visit-scott-peterson-on-death-row 

 

Wikipedia


Ingen kommentarer:

Send en kommentar