torsdag den 30. januar 2020

En moderne Afrodite




Denne dame, nemlig Aphrodite Jones, er en af mine yndlings-TV-personligheder. Hun er meget dynamisk og alt andet end bare endnu en nydelig mikrofonholder. Desuden har hun charme, men kan også være ret barsk, når det er nødvendigt. En af grundene til, at jeg synes så godt om hende er, at hun virker som et levende menneske og ikke bare en voksmannequin. Når hun får spændende oplysninger i en sag eller interviewer en glat fog måske lidt for smart orbryder, får hun altid en lille trækning i højre øjelåg, og det kan nu engang ikke eftergøres af andre uden hendes tilgang til de begivenheder, hun efterforsker.
Foreløbig har hun udgivet små 10 bøger om kriminalsager, foruden at hun har lavet rigtig mange udsendelser om gruopvækkende forbrydelser. Hendes nok mest berømte TV-reportager finder man i serien "True Crime with Aphrodite Jones", og de er altid værd at se for dem, der er interesseret i kriminalsager. Hun har bl.a. dækket sager imod Scott Peterson, Michael Jackson og Dennis Rader. Jeg tror, at de fleste af hendes bøger bygger på stof, der allerede er blevet taget op af hende i nogle af hendes mange TV-udsendelser. Blandt disse er der f.eks.:



Denne bog handler om en mobning, der gik alt, alt for langt, og som endte med et dødsfald.




Alle ved vist efterhånden, at den pragtfulde kunstner Michael Jackson havde nogle skyggesider, der ikke pynter på hans eftermæle. Meget i hans liv og død er dog stadig gådefuldt ...



Ingen kommentarer:

Send en kommentar