tirsdag den 21. januar 2020

Kvalt i narcissisme


Ryan Jenkins var en ganske flot fyr fra Canada. Hans familie var temmelig velhavende, og han var sikkert vant til at få, hvad han pegede på, hvilket så gjorde, at han slet ikke kunne klare et "nej". Da han deltog i et amerikansk realityshow, der gik ud på at blive valgt som ægtemand af en flot, blond golddigger, der angiveligt var ude efter en millionær, følte han sig tydeligvis sikker på at vinde, men det lykkedes ikke. Han var med i finalen, men kom ikke længere end som så.
Skuffet og såret fandt han sig en anden blondine med reality-stjernedrømme, Jasmine Fiore, som han giftede sig med efter meget kort tid, formentlig for at kunne blive i USA, så han kunne pleje sin nystartede karriere som reality-stjerne.


Deres forhold var vakkelvornt, men ikke umiddelbart katastrofalt. Dvs. sådan så det ud på overfladen, for i virkeligheden var det på kollisionskurs. Da Jasmine forsvandt og så senere blev fundet myrdet, var der fra første øjeblik kun én mistænkt, nemlig hendes mand, Ryan Jenkins. Han har formentlig forstået, at hans dage som "hot", ung kendis var ovre og har ikke kunnet tage det, for han hængte sig, da han ikke kunne undslippe længere.
Begge disse to unge mennesker var på tragisk vis blevet indfanget af drømmen om berømmelse og penge som stars. Det er lidt svært at bedømme, hvor berømte de egentlig var som det, man kalder C-stjerner, og det er desuden tydeligt, at Ryan ikke var helt ærlig vedr. sin økonomi. Hang han i neglene fra berømmelsens tinder, eller stod han på toppen, men blev væltet ned, fordi hans position var vanskelig at opretholde? Det er ikke til at afgøre, men han var afgjort mere trængt, end han - med sit ego - kunne klare.  

https://people.com/tv/vh1-cancels-reality-shows-featuring-ryan-jenkins/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar