tirsdag den 18. august 2020

Body Bizarre

Indrømmet: det ser besynderligt ud og viser formentlig hen til en siamesisk tvilling, der ikke blev til noget. Spørgsmåler er dog, om sådan en pudsig defekt ville være nok til at vælge en abort? Det skulle ikke undre mig, om der var dem, der fandt det nødvendigt ud fra "humanitære grunde": deres barn skulle ikke fødes med skavanker, drilles og fravælges på dating-markedet, så hellere død og kasseret ....

Jeg vil indrømme, at det ser besynderligt ud, men jeg mener nu ikke, at det er noget, der bør føre til en abort. Desuden viser ejerinden jo selv, at hun har det fint med sin skavank, da hun ikke skjuler, men pryder sine fødder med sten, fine sandaler og tilmed neglelak. 

Øhhh - ja, det er skam rigtigt: denne mand er faktisk født med to penisser, men om de begge er funktionsdygtige ved jeg ikke. 

Myrtle Corbin med de fire ben havde rent faktisk også to skeder og to livmødre, og de virkede. At holde styr på alle disse ben må have været svært for hende, men hun blev gift og fik børn, så hun har altså klaret sig på et område, der forekom helt uden for en så svært handikappet kvindes muligheder.

En svær deformitet, der kunne have fået moderen til at vælge abort, hvis hun havde vidst noget om den. Scanninger stiller i hvert fald mødre og fædre over for valg og situationer, de ikke før oplevede. De måtte bare tage, hvad skæbnen nu engang gav dem. I dag er der mange, der vælger abort, hvis scanninger eller fostervandsundersøgelser viser, at barnet har handicaps af en eller anden art eller - hvilket er horribelt - har det "forkerte" køn. Desuden er abort nu almindeligt accepteret, også af sociale grunde. Moderen ønsker måske ikke at føde et ikke-perfekt barn, fordi hun er fattig eller ikke føler, at hun har kræfter til at tage sig af barnet. Den største grund til at fravælge børn med defekter er dog formentlig bevidstheden om, at de vil få problemer i samfundet senere i livet. Måske der ikke er nogen, der gider at date dem, eller også støder de an på grund af deres udseende eller væsen, selv om dette ikke er udtryk for deres eget valg.

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar