lørdag den 22. august 2020

Lægen, der blev morder

 

Han er for tyk og ser plaget ud. Ikke en person, man umiddelbart får tillid til, og det er måske meget godt, for denne mand, Anthony Garcia, er læge, men var ikke særlig god til sit job. Det har afgjort været en stor begivenhed i hans mexikanske familie, da han fik sin eksamen, men desværre endte det helt galt med ham og også for nogle uskyldige, der døde, fordi han ville hævne, at han var blevet fyret.

Hans voldsomme hævnlyst fik ham til at gå grassat i 2013, da den gik ud over en husholderske og en lille søn af en af dem, som han mente stod bag hans karriere-deroute. Ingen af disse to ofre havde selvfølgelig det mindste med hans karriereproblemer at gøre, og det var vildt uretfærdigt, at de skulle undgælde for noget, de ikke havde gjort. Mordet på dem var imidlertid kun første del af hans hævn, for fem år senere dræbte han også en læge og hans kone, som han mente var imod ham.

Efterhånden som retssagen skred fremad, blev Garcia mere og mere "fraværende", og han virkede nærmest bevidstløs, da hans dødsdom blev læst op. Sandsynligvis var han psykotisk som følge af andre psykiske problemer, men dømt blev han altså. Jeg vil mene, at hans liv ikke blev ødelagt af fyringen, men af hans hævntørst, men det slog i hvert fald totalt klik for ham ....

https://apnews.com/04e245949c1d4b3492298c25fe5ab0b7

https://www.dailyherald.com/article/20180914/news/309149963

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar