søndag den 9. august 2020

Når E.T. kommer ind i dagligstuen


OK, OK, det er spændende, og jeg kan sagtens forstå de videnskabsmænd, der bliver helt vilde i varmen ved sådan en mulighed for forskning, men jeg kan ikke lide det af én bestemt grund: hvem garanterer, at de har styr på bæsterne?????? De selv??? Er det nok????? NEJ!!!!!!!! Videnskabsmænd er mennesker, og de er som bekendt ikke ufejlbarlige, så - NEJ!!!!!!


Jeg er sikkert en pivskid, men hellere overforsigtig end uforsigtig, og de havde jo ikke på forhånd nogen viden om, hvad der ville ske med disse oldtussegamle orme. Dette betyder, at de heller ikke kan forudse, hvad næste trin kan blive. 


På samme måde med de "aliens", man har søgt i masser af år. Hvad vil de gøre, hvis de rent faktisk støder på sådan nogle fremmede væsener fra - eller på - en anden planet? Introducere dem til vores jordeliv???? Har vi almindelige jordboere givet disse videnskabsmænd lov til det, eller har de taget magten over vor fælles planet uden at fortælle os det?
Der er noget i denne fri og frejdige forskning, der peger i uheldig retninger, både biologisk og politisk, og jeg kan altså ikke lide det ....
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar