lørdag den 21. november 2020

Cafe-service i en Corona-tid


På grund af den forbistrede Covid-19 må vi jo ikke "fraternisere" med flere end allerhøjst nødvendigt, så det er logisk, at cafeer i Japan, (hvor dette billede vist nok stammer fra), har indført en slags "selskabs-service", nemlig i form af oppustelige venne-substitutter. At sidde alene sådan et sted regnes jo ikke for "in", da det signalerer noget, samfundet ikke kan lide, nemlig ensomhed, hvad enten den er villet eller ej. 

Har vi også sådan et system her i landet? Det tror - og håber - jeg ikke, men det kan jo komme, ogå når Covid-19 ikke længere kan bruges som undskyldning. Jeg ser det som et forsøg på en ensretning, der virker grænseoverskridende på mig, for det indikerer jo, at man som individ ikke er "hel", og det mener jeg altså, at man er, hvad enten man er alene eller ej.

Bare en variant af den formentlig japanske cafe-service, eller er de to mon sammen - og er venner? Og hvorfor skal man overhovedet gøre sig tanker om det, bortset fra den bekymring for dyrets velfærd, som alle ordentlige mennesker bør føle ved sådan et syn? Hmmmmmmmmmm ....

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar