søndag den 8. november 2020

Når politibetjenten ikke er betjent

Seriemorderen John Wayne Gacy (1942-1994) boede sammen med sin mor + mere end 30 lig af de unge mænd og drenge, han havde myrdet i et sygt spil om magt og sex. De myrdede befandt sig neden under huset i krybekælderen, og det var typisk for ham, at han tilsyneladende ikke beklagede deres død, men det faktum, at deres lig blev opdaget. "Gid jeg dog havde cementeret gulvet dernede," som han sagde til sin søster.


 Han opfattede sig selv som en samfundsstøtte og blev meget fornærmet, hvis man kaldte ham det, han var, nemlig et monster. Der er beretninger om, at han nærmest omtalte sine forbrydelser som noget, han gjorde "for samfundets skyld". Unægtelig en vanvittig tolkning ef disse tragiske overfald og mord på unge mennesker. 

Spørgsmålet er så, HVORDAN han bar sig ad med at lokke sine ofre til, og hvordan han fik dem til at spille med, så han kunne misbruge og dræbe dem. Tjah, det var nemt nok, for nogle var ansat hos ham g andre fik han indfanget ved at spille politimand. Han havde udstyret, bl.a. en bil med lys ligesom på en politibil, og når så han fik lagt de "anholdte" i håndjern, så klappede fælden. Nogle gik med til frivilligt at prøve hans håndjern, fordi de angiveligt var nemme at få af igen - og det var de så ikke ....

 
Også her i landet er der forbrydere, har har drevet deres spil som falske politifolk. De sigter ofte på ældre eller folk med mentale handicaps og tilbyder deres "hjælp" med et eller andet problem, der er opfundet til lejligheden. Trist nok falder mange for dette trick, og så ender de med en drænet bankkonto. 

Er det mon det sidst kendte internet-røveri af et naivt offer, de diskuterer? Dem er der især mange af i denne Corona-tid, hvor mange folk ikke vover sig ud af frygt for at blive smittet. Gad vide, hvordan man får den slags standset, for pæne og ordentlige mennesker tror ikke noget grimt om politiet. Hvis de ser dem som helte, så åbnes der op for en forbrydelse, og d et e r noget møg!

 

https://www.bostonstandard.co.uk/news/crime/scam-alert-criminals-posing-police-officers-continue-plague-county-2941042

 


 

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar