mandag den 16. november 2020

Selvforsvar? Ja, hvad ellers??!!!

 

Det siges, at Lana Turners filmkarriere startede, da en talentspejder så hende på en cafe som teenager. Han faldt for hendes yndige ansigt, og dermed var hendes lykke gjort - sådan da, for hendes privatliv var temmelig kaotisk, fordi hun havde en ulyksalig evne til at falde for de forkerte mænd. Eller i hvert fald for mænd, der ikke var helt efter bogen. Hendes yndlingstype var åbenbart de italienske "stallions", der forbindes med lyssky affærer, gangster-virksomheder og gigolo--aktiviteter. Sådan var det også med den flotte Johnny Stompanato, der såmænd var gangster .... 

Han og Lana havde en stormfuld affære, der varede omkring et år, indtil han fik en voldsom død for hendes datters hånd. Fjortenårige Cheryl Crane stak nemlig sin mors elsker ned den 4. april 1958, da hun frygtede, at han ville myrde både hende og moderen. 

Cheryl blev fængslet, men drabet blev set som selvforsvar, så der skete hende ikke noget. Hun blev frigivet, hvilket vakte blandede følelser i offentligheden. Mange mente, at drabet var Lanas skyld, og der var såmænd også dem, der havde den opfattelse, at det nok i virkeligheden var hende, der havde myrdet Stompanato, og at hun så havde givet datteren skylden ....

Rygterne gik, men der skete altså ikke Cheryl noget, og hendes mor blev heller ikke anklaget for mord. Stompanatos hustru anlagde imidlertid sag imod familien og krævede $750,000 i erstatning. DEN gik nu ikke, for det eneste hun fik var $20,000.

Cheryl blev placeret hos sin mormor, hvilket vel skyldes den generelle mistro til hendes mors evner som opdrager. 

Den unge dames videre karriere holdt hende ikke ude af rampelyset, for publikum havde ikke glemt den celebre sag. Pressen var aldrig langt væk. Efter en tid som fotomodel og assistent for hendes far, der var restauratør, blev hun ejendomsmægler, I 1988 udgav hun sine memoirer, "Detour: A Hollywood Story", hvor hun bl.a. fortalte, at hun som 13-årig havde fortalt sine forældre, at hun var lesbisk. Desuden fortalte hun i bogen, at ikke bare Stompanato, men også moderens fjerde mand, Tarzan-skuespilleren Lex Barker, havde voldtaget hende på et tidspunkt, hvor hun var et barn. I 2011 udgav hun tillige en roman, "The Bad Always Die Twice".

https://people.com/movies/lana-turner-daughter-killed-mothers-boyfriend-why/

 

https://news.amomama.com/197765-lana-turners-8-marriages-7-husbands-only.html

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar