tirsdag den 17. november 2020

Flot (levende?) statue

Ivanka Trump (født den 30. oktober1981) - Egentlig Ivana Marie Trump - er unægelig en meget smuk kvinde. At hun ikke var helt så fuldendt fra naturens hånd kommer ikke som en overraskelse for dem, der kender til rige amerikaneres frygtløse og uhæmmede brug af plastisk kirurgi, Botox og andet af samme skuffe. Jeg hører ikke til dem, der er forarget over den slags, men jeg bemærker konsekvenserne for mange af brugerne. For mig er det slutresultatet, der gælder, så spørgsmålet er ikke, om hun har fået gjort noget", for det har hun, men om det var anstrengelserne, ubehaget og udgifterne værd. 

Som teenager så hun unægtelig temmelig anderledes ud, men det jeg især lægger mærke til er hverken håret eller den lidt store næse, men den levende mimi, der er blevet udskiftet med et tomt, stivnet udtryk. Når man ser billeder af hende nu, så er hun flot, ja, nærmest statuarisk, men ligesom sin mand, Jared Kushner, har hun meget lidt mimik tilbage. 

Han ligner mest af alt et stående lig eller en voksmannequin, og hun er ikke meget bedre. Man undrer sig over dette unge par, for er det virkelig, hvad de ønsker? Er de, som de ser ud, eller skyldes deres udseende deres politiske rolle?

På et tidspunkt var Ivanka model, men senere fik hun et modefirma, som hun dog lader til at have droppet for at arbejde for sin far i Det Hvide Hus. Den tætte tilknytning til denne pigeglade far har ofte ført til hævede øjenbryn, fordi han har talt om sin datter på en måde, der indikerer, at der er eller har været et incestuøst forhold mellem dem - eller at det ville han ønske. Underlige og temmelig lumre billeder har også peget i den retning.

Donald, teenage-Ivanka og en seng? Ikke godt, men ind imellem gør man dog et skarn uret. Dette billede af far og datter samt Epstein er således photoshopped. Ikke at det fjerner det lumre, for det er der såmænd stadig ....

Jared Kushner, der jo altså er gift med Ivanka, har gjort sig uheldigt bemærket med sine forretningsmetoder. Han har fået tilnavnet "Loophole", fordi han har udnyttet et svagt punkt i lovgivningen til at tappe sine lejere og tvinge mange af dem ud med voldsomme huslejestigninger. Denne taktik er ikke gået ubemærket hen, for det har ødelagt meget af hans (og Ivankas) rygte.

De hører begge til Donald Trumps indercirkel og er knyttet til hans forskellige gøremål. Det er selvfølgelig med til at tegne billedet af dem for både tilhængere og modstandere. Jeg, der ikke kan fordrage T. Rump og alt, han står for, ser dem selvfølgelig gennem "farvede brilleglas", ligesom dem, der er helt vilde med ham. For mig at se er der tale om en forbryder-familie, og Ivanka er et skrækkeligt menneske, hvilket for mig understreges af hendes stivnede attitude. Andre vil se noget helt andet i hende og hendes mand ud fra billeder som f.eks. dette:

Her er de ikke stivnede og "døde i det", men ser søde og naturlige ud. Sådan kan de altså også være, og det giver så anledning til spørgsmålet "har de en special attitude for at opretholde et bestemt image" eller er de så skrækkelige, som de virker på de fleste nye billeder?

 

https://www.businessinsider.com/ivanka-trump-bio-life-fun-facts-2017-3?r=US&IR=T 

Wikipedia

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar