onsdag den 25. marts 2020

Bumser eller ej?


Jeg har med stor fornøjelse set Dr. Pimple Popper, alias dr. Sandra Lee, der er blevet berømt på sin bumse-, knude- og sære pletter-fjernelse i et TV-program om hendes meritter. Hun er en herlig person, der lyder, som om hun ved, hvad hun taler om: Hendes patienter er glade for hende, og det er TV-seerne altså også, for ellers ville man ikke blive ved med at sende disse programmer.


Der er sære og nærmest vilde knuder, som hun giver sig i kast med, og jeg kan godt forstå, at det forandrer patienternes liv at få dem væk. Nogle af dem er jo nærmest deformerende og altså meget skæmmende.



Nu er der så kommet et spil, der giver os TV-kiggere mulighed for virkelig at sætte os ind i "bumse-klemmeriets" fornøjelser. Her er det tilmed rumvæsens-patienter, det gælder. Er det at gå for vidt? Næh, hvis der er nogen, der finder glæde i denne leg, så værsgo'. Selv foretrækker jeg dog at se bumse-doktoren Sandra Lee manøvrere med gevækster, ud- og indbulinger af alskens art samt hæslige, pusfyldte knolde, der alle har fortjent en "kærlig" hånd ...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar