tirsdag den 3. marts 2020

Det forkastede lig


En rund og hyggelig fyr, ja, nærmest en art julemand at se på? Tænkeligt, at det er et korrekt portræt af en hyggespreder?
Næh, det er såmænd skolebuschauffør Ariel Castro, der kidnappede tre teenage-piger og holdt dem fanget som sexslaver i adskillige år. Til sidst lykkedes det en af dem, Amanda Berry, at stikke af med den datter, hun havde fået med sin kidnapper, og derpå blev de andre befriet af politiet, der også fik fanget Castro. 

 Hverken Amanda Berry eller nogen af de andre piger giver deres kidnapper og torturbøddel ret i, at det fangenskab, han holdt dem i, udgjorde "et lykkeligt hjem". Hans vilde vrangforestillinger er ikke specielt usædvanlige for disse sexslave-kidnappere, men det var måske den senere erkendelse af hans egne løgne og vanvittige fantasier, der fik ham til at begå selvmord i fængslet. Hvorom alting er, så blev huset, hvor han holdt pigerne som slaver, revet ned og jævnet med jorden som den skamplet, det var.



Både Amanda og de andre piger har fået et nyt liv, men for Castro var det altså slut. Ikke nok med, at han døde ved selvmord, men da han blev kremeret, var der ingen af de lokale kirkegårde, der ville acceptere at skulle "huse" hans aske, så forhadt og foragtet var han i lokalområdet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar