lørdag den 14. marts 2020

Når man netop ikke ønsker at blive en cougar


For nogle år siden blev den på det tidspunkt 98-årige mexikaner Maria de Jesus Flores (ikke damen på dette billede) stalket af sin 50 år yngre landsmand, Martinez. Han var så forhippet på at vinde hendes gunst, at han ligefrem truede hende med, at han ville dræbe hende (og vist nok også sig selv), hvis hun ikke blev hans kæreste. Eftersom Maria de Jesus Flores var enke og havde fire voksne børn, var hun ærlig talt mere interesseret i et hyggeligt hjemmeliv uden erotiske forviklinger. Sex havde i hvert fald slet ikke hendes interesse mere, men Martinez nægtede at høre med det øre. Nej, han ville have hende og lod sig ikke afvise!

Hvad skal sådan en kvinde gøre? Måske hun kan pudse sine børn på ham og få dem til at tale fornuft med denne ivrige tilbeder, men også kun måske. En dum situation og ikke fair over for en ældre kvinde, der bare vil have fred og ro til at nyde livet med familie og venner.
Nu, hvor stalking er blevet anerkendt som et reelt problem, ville det nok være lettere at komme af med sådan en fyr, men dengang fandt Maria de Jesus Flores ikke megen forståelse hos myndighederne. De har måske ligefrem troet, at hun var en skør, gammel dame, der ønskede at fremstille sig selv som sex-objekt, for det er der jo stadig en vis status ved. Intet tyder dog på, at det forholdt sig sådan ...
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar