torsdag den 11. juni 2020

Kvinders kamp om en mini-mand


Kvinder udkæmper dagligt voldsomme kampe om mænds gunst, ganske som mænd kæmper om kvinder. Når det gælder kvinders kampe er der dog sjældent dødsofre, men det sker dog, sådan som i tilfældet med Rachele Tybursky, der blev fundet halvt afklædt og med hænderne bundet sammen. I begyndelsen troede politiet, at det var en mand, der havde voldtaget og myrdet den unge kvinde, men efterhånden viste der sig et uventet spor, der bare blev stærkere og stærkere: Rachele blev myrdet af en anden kvinde, og denne morderiske kvinde var hendes mor, Janet Tybursky.

Der havde altid været mange stridigheder mellem de to, og det var, som om Janet ikke kunne acceptere, at Rachele blev født mindre perfekt end hendes anden datter, Hannah, der lignede sin afdøde advokat- og sportsmands-far i udseende og evner.

(Tilfældigt fotografi af baby, ikke Cole)

Et par år inden mordet var Rachele blevet gravid og var flyttet ind hos sin mor med sin nyfødte søn, Cole. Janet blev fuldstændig vild med sit barnebarn, og da Rachele meddelte, at nu flyttede hun sammen med barnets far, gav det anledning til nye, voldsomme flere stridigheder mellem mor og datter. Tanken om at miste Cole blev for meget for Janet, der besluttede at myrde sin datter og forsøge at få det til at ligne et sex-mord. Med hjælp fra sin anden, "perfekte" datter, Hannah, fik hun flyttet liget, der ret hurtigt efter blev fundet, hvorved der indledtes en politiefterforskning. Denne resulterede i den grumme afsløring af morderens identitet og motivet til mordet, nemlig to kvinders kamp om mini-manden Cole ....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar