lørdag den 6. juni 2020

Sådan fanger man støjende eller destruktive individers opmærksomhed ....

En genial måde at pacificere de unge mennesker!!! De kan ikke engang tale, for så ryger pengene på gulvet, og de taber spillet. Børnene har måske oven i købet moret sig, medens de har stået dér, som fastlimet, og så er det jo ikke rigtig mishandling, selv om det kan se sådan ud.
Nogenlunde samme fidus kan man bruge i forbindelse med en firbenet hvirvelvind, der har det med at ødelægge alt, hvad den kan få poterne på, når dens mennesker forlader den et par timer eller endnu kortere tid. Her er det bare guf, der bringer ro, og ikke sådan noget som f.eks. penge. Godter kombineret med en mekanisme, der kræver lidt hjernevindinger, gør underværker, når det gælder vovser.

Dette nyttige stykke hunde-legetøj findes selvfølgelig i endnu mere avancerede former, der rigtig kan fange dyrets interesse.

Den vakse hund opdager måske lidt for hurtigt, hvordan systemet virker, men det er der råd for: man får bare noget endnu mere avanceret, der virkelig kan sætte gang i de små grå, som dyr jo også har. Når hunden er fokuseret på legetøjet og de godter, som det skjuler, ja, så kan dets mennesker være (nogenlunde) sikker for vilde udskejelser med massive ødelæggelser til følge.

Nogle hundeejere sværger dog stadig til det gode, gamle bestikkelsesmiddel, et kødben. Det er dog ikke nok for alle hunde, men så længe de gnasker på det, ja, så længe er de jo engagerede og æder ikke sofaen eller andet: den tid, der er vundet, kommer ikke dårlig tilbage ....









Ingen kommentarer:

Send en kommentar