søndag den 27. september 2020

Den Røde Tråd er lavet af chokolade ....


En ganske pæn fyr, men alligevel en gennemhæslig karl: seriemorderen Jeffrey Lionel Dahmer (1960–1994), der aldrig har mødt sin overmand med hensyn til modbydelige mord, nemlig Adolf Hitler. Antallet af ofre for Jeffrey var (mindst) 17 unge mænd, og det var i hvert fald det antal, han blev dømt for at have myrdet. Hvad Adolf angår, så når tallet op i flere millioner, men ingen  vil påstå, at de kender det nøjagtige antal, og det gjorde han heller ikke selv.

Vi ved, at Hitler var vegetar, og at han havde en "smager", der var blevet sat til at prøvesmage hans mad. Der Führer skulle jo nødig blive forgiftet, så det satte man en dame til at tjekke, at det ikke skete. Hvad man måske ikke vidste er, at han havde en sød tand.

Hans morgenmad bestod af to glas lunken sødmælk samt nogle stykker mørk chokolade  

foruden ca. 10 chokoladekiks, sikkert også med mørk overtrækschokolade. Dette måltid indtog han stående, samtidig med at han læste dagens post samt kiggede i aviser.

Og hvad har det så at gøre med den modbydelige, amerikanske seriemorden Jeffrey Dahmer? Modsat Hitler var han ikke vegetar, men spiste flere af sine ofres kød, men det, der gav ham en daglig indtægt, der gjorde hans livsstil mulig, var et job, han havde på The Ambrosia Chocolate Factory ....

Det med numsehuls-chokoladen kunne have været noget for Jeffrey, for han var bøsse, og en af de purunge drenge, der var lige ved at slippe fra ham, var tydeligvis blevet analt voldtaget. Sådan noget var Der Führer (angiveligt) ikke til, selv om hans niece - og store kærlighed - Geli lod ane, at han tvang hende til forskellige ting, der ikke var helt efter bogen.  

Nå, men hvad med Jeffreys og Adolfs forbindelse? Tjah, der er kun en tilfældighed samt en fælles mangel på respekt for menneskeliv, men det sætter altså en hel del tanker i gang, hvis man er tunet ind på det ....


 


 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar