lørdag den 11. april 2020

Faderlig "omsorg"

Elizabeth Fritzl var sød, venlig og køn - lige en pige efter hendes fars, Josef Fritzls, smag!!! Fordi han følte, som han gjorde, indespærrede han hende i sin lydtætte kælder, hvor han så ellers gik i gang med et seksuelt terrovælde, der førte til fødslen af syv børn. Et af dem døde, men blev så blev det lille lig bare brændt i en ovn. (Noget, der kan få én til at tænke visse tanker, for fyren er østriger og boede i nærheden af byen Amstetten).

Denne ulækre karl havde allerede før indespærringen af datteren begået voldtægt imod en ikke-beslægtet kvinde. Kort sagt: manden har altid været forskruet mht. kvinder og  sex.
Fritzls forbrydelser imod Elizabeth kom for dagen i 2008, da den ældste datter af ham og Elizabeth, Kerstin, måtte indlægges på grund af alvorlig D-vitaminmangel som følge af opvæksten i en kælder uden adgang til dagslys. Det viste sig, at hun havde et skjult brev med fra sin mor, der fortalte om faderens forbrydelser, og da det blev overgivet til politiet, rullede sagen. 
Elizabeth blev befriet, og hendes tortur-bøddel blev retsforfulgt med det resultat, at han blev idømt livsvarigt fængsel, der skal afsones på et psykiatrisk hospital. Efter utallige voldtægter gennem et 24 år langt fangenskab ville de fleste være totalt ødelagt på sjæl og legeme, men ikke Elizabeth. Hun har tværtimod forelsket sig i den livvagt, hun har fået efter at være befriet, og det lader til, at hun stadig har mod på tilværelsen.

Trist nok var dette den anden sag med en østrigsk kvinde, Natascha Kampusch, der har været holdt indespærret som sex-slave. Hun var blevet befriet i 2006 efter 8 års fangenskab og mishandling.



https://www.theguardian.com/world/2009/mar/21/josef-fritzl-pyschiatrist-interview


https://www.dailymail.co.uk/news/article-6827035/Josef-Fritzl-dying-ten-years-hes-jailed-keeping-daughter-sex-slave-24-years.html


https://www.thesun.co.uk/news/8684140/josef-fritzl-daughter-elisabeth-52-finds-love-bodyguard/






Ingen kommentarer:

Send en kommentar