mandag den 27. april 2020

Lidt for smart, men ikke noget ukendt

Jamen, det er da  genialt, ikke sandt??? Desuden, var det ikke det, den katolske kirke gjorde med deres "afladsbreve"? Ergo: ingen grund til forargelse, for dette par har bare lært af den bedste til at plukke intetanende troende, nemlig Kirken ....
Alt taget i betragtning kunne det altså have været sandt og helt i tråd med historiske facts, men det var det bare ikke. Der var tale om en "god historie" om noget, der kunne være sket, for det var det jo før i tiden.

I dette tilfælde var der faktisk ingen svindlere, der solgte billetter til himlen, og der var måske i det hele taget ingen svindlere bortset fra dem på web sitet Stuppid, der bragte historien. Da det blev afsløret, at det med Florida-parret ikke passede, blev historien ellers fluks overflyttet til et land i Afrika, men det reddede nu ikke dens troværdighed.
Desuden lader det til, at Stuppid elsker "fake news", for man har også bragt interessante, (men totalt løgnagtige) historier om et nazistisk par, der modtog sperm fra en sort donor, en baby, der blev smidt ud fra en rutschebane, en 14-årig pige, der fødte Jesus, samt meget mere af samme skuffe.


Skulle man få tilbudt denne slags billetter til himlen af ægte svindlere - tilmed til den billige pris af § 99 - så skal man absolut ikke forvente, at de virker ....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar