søndag den 5. april 2020

Hvilken skurk FABRIKEREDE corona???

Mennesker har en særlig evne til at finde syndebukke i svære tider. Mange føler, at eftersom det, der sker lige nu, er så aldeles forfærdeligt og ødelæggende, må der bare være én, der er skyld i alle ulykkerne.
Lækkert, hvis det var tilfældet, for så passer pengene: man kværker den skyldige, og alt bliver godt igen. Desværre er det bare ikke helt så nemt ....

For lidt siden læste jeg et indlæg på Facebook fra en person, der var overbevist om, at corona var skabt af videnskabsmænd, og at det var diverse regeringers snedige måde at komme af med ældrebyrden. Hvis de irriterende gamlinge, der ikke bidrager til samfundet, men som er så dyre i drift, forsvandt på en "naturlig måde" via sygdom, så kunne man spare milliarder samt få mere plads til arbejdsføre borgere. Perfekt, eller hva'?
Andre udtrykte den mening, at det hele på en eller anden endnu uopdaget måde kunne knyttes til enten Bill Gates eller Donald Trump. Flere gik ind for tanken om, at det var dem begge, og at de ikke bare var onde, men meget, meget snedige.

Videnskaben har nu ikke spillet anden rolle i coronaen, end at man har forsøgt at kortlægge smittens veje og vildveje, og det viser sig også, at den tager sine første spæde skridt langt væk fra ovennævnte herrers domæne. ALT tyder nemlig på, at det er rigtigt, når man mener, at coronaen stammer fra de såkaldte vådmarkeder i Kina og andre asitiske lande. Her sælger man slagtekød fra dyr, vi ikke normalt ser som menneskeføde, dvs. bl.a. flagermus og bæltedyr. Disse markeder blev lukket efter sygdommens udbrud, men er nu åbne igen, og man kan frygte, at det kan føre til en forværring af situationen. F.eks. kan det give anledning til andre sygdomsudbrud ....



Menneskeføde? Nej, og der er nok mange andre dyr, der bør holdes ude af vores køkkener ....



https://www.medicalnewstoday.com/articles/the-new-coronavirus-was-not-genetically-engineered-study-shows



https://www.businessinsider.com/bill-gates-factories-7-different-vaccines-to-fight-coronavirus-2020-4?r=US&IR=T


Ingen kommentarer:

Send en kommentar