torsdag den 9. april 2020

Overdrevet i disse corona-tider?

Nødvendigt i disse corona-tider? Tjah, skal det være, så skal det vel være, men jeg ser nu flere sikkerhedsbrud i dette arrangement. F.eks. rører kunden, der bruger denne terminal jo ved tastaturet, hvilket kan medføre smitte. Personen i vinduet tager den ud og ind efter behov, hvilket giver bevægelse til virussen, og det er næppe godt.

Ja, afstand er godt, men pengene har jo altså været berørt af andre og kan (i hvert fald teoretisk set) viderebringe smitten.


Jeg ved ikke, hvor sikker sådan en hjemmelavet maske er, for den lukker jo ikke forneden. Noget må den dog kunne hjælpe, når man færdes blandt mange tætpakkede mennesker, og dem er der åbenbart stadig mange af.

Der er dem, der hævder, at fordi det er så svært at få masker, så kan man lave dem selv af en enkelt BH-skål. Det lyder skørt, men den ide tror jeg faktisk på. Spørgsmålet er dog, om jeg selv ville gå med sådan en decimeret ansigts-BH, og dér er svaret nok NEJ!
Problemet er jo også, at man ikke tror på, at den slags kan ramme én. Dvs. naboen kan måske få det, men én selv? Nej, man er fatalist og tror, at det nok skal gå - sikkert lige til man opgiver ånden ....




Ingen kommentarer:

Send en kommentar