tirsdag den 14. juli 2020

Blev Epstein myrdet?


Jeffrey Epstein har allerede flere gange snydt Retfærdigheden på mystisk vis, bl.a. via juridiske aftaler, der tyder på indblanding af folk i magtfulde positioner. Denne sidste gang skete det ved hjælp af det ultimative flugtmiddel: døden, for han hængte sig angiveligt i sin celle i august 2019.
Ikke at man ikke forstår, at han kan have valgt selvmordet frem for den nye retssag, der ventede ham for seksuelle krænkelser, pædofili og internationale "sex-formidlinger", men når man ser billeder fra hans celle, så spørger man nu alligevel sig selv, om han også denne gang fik "hjælp" udefra. Kom der nogen og strammede løkken om halsen på ham, så han blev kvalt og ikke hængt?

Dér ligger han, mere eller mindre levende, på en båre, og cellen er nu tom - dvs. sådan da, for hvad laver alle de lagner dér??? Fik alle indsatte fanger mere end 10 lagner, eller var det helt specielt for netop denne høj-profilerede fange og i så tilfælde hvorfor?

Nogle af lagnerne er bundet, så de danner en løkke, hvilket vel er naturligt nok, hvis man hænger sig i dem, men hvorfor sidder mærket på den dødes hals et forkert sted, og hvorfor er der sket brud på knogler i halsen, der ikke hører sammen med selvmord?


Desuden: hvordan gik det til, at de fangevogtere, hvis opgave det var at overvåge denne selvmords-truede fange med besøg hver halve time, faldt i søvn? Ja, de var overbebyrdede, fordi afdelingen var underbemandet, meeeen .... Mystisk og meget, meget belejligt for én, der ønskede at være ubemærket inden for et vist tidsrum.
Ergo: hvis denne sag ikke opklares 100%, og man kan stole på de fund, der underbygger ens mistanker om lusk, så vil den fortsætte med at skabe mistro til et system, hvor de rige slipper ustraffet fra forbrydelser, hvor de fattige bliver knaldet. Det er virkelig trist, at Epstein undslap retfærdigheden, men det bør ikke forhindre, at sagen opklares, selv om visse ting (mennesker, han kendte og juridiske forløb) tyder på, at det ikke vil ske ....

Og hvad med hans hjælper, Ghislaine Maxwell, der nu er blevet fanget efter at være flygtet? Hun har ifølge diverse ofres beretninger "groomet" dem og andre, så de blev tjenlige som "sex-slaver". Selv nægter hun ALT, men der er nu billeder af hende sammen med flere af pigerne, så den taktik går nok ikke for Ms. Maxwell. Så er der jo flugtmuligheden, hvis hun bliver løsladt imod kaution, for hun har flere statsborgerskaber, bl.a. i Frankrig, der aldrig udleverer eftersøgte til USA ....




Ingen kommentarer:

Send en kommentar