fredag den 3. juli 2020

Vovser, snavs og rengøring



Ja, det kan jo ikke nægtes, at vovser har krav på klap og kæl. I modsætning til katte, så er de flokdyr og bør have opfyldt deres behov for kontakt. Fordi vi har taget dem til os som en mellemting mellem arbejdshjælp, kammerat og erstatnings-barn, så er vi også forbandet nødt til at tage os af dem og sikre, at de føler sig elskede og værdsatte.
De er unægtelig meget anderledes end os, selv om der også er mange ligheder. Personligt tror jeg, at det, hunde elsker allermest, er at vælte sig i ting, vi finder uhumske.


Den mest overstadige leg, jeg har overværet, var en vovse, der rullede sig i rådden tang + fisk på en strand, der også gav den fri adgang til vandet. Ikke at den ville rengøre sig for alle de dufte, den havde overført til sig selv. Sådan noget underligt noget faldt den vist slet ikke ind, men den nød bare at strække ud og bruge sin krop, som det var naturens hensigt med den.

Ikke ligefrem et lykkeligt ansigt ...

Oven på noget så dejligt kommer vi mennesker så og fjerner alle de lækre dunster. Vi værdsætter ikke hestepærer eller rådne fisk hverken som kosttilskud eller som parfume, og den stakkels hund fatter ikke en brik ...




Ingen kommentarer:

Send en kommentar