mandag den 6. juli 2020

Ronald Reagan, voldtægtsforbryderen


I et interview i "People Magazine" i 1991 fortalte skuespilleren Selene Walters, at hendes medspiller, skuespiller - senere præsident - Ronald Reagan voldtog hende under et privat besøg. Oplysningen var egentlig en del af Kitty Kellys biografi over Nancy Reagan, der udkom i 1992, men "People Magazine" ville sikre sig, at historien var sand, før bogen kom, så de opsøgte Selene Walters og spurgte ende direkte. Hun bekræftede oplysningerne, men tilføjede, at han ikke var brudt ind hos hende, men at han havde forgrebet sig på hende, efter at hun havde lukket ham ind.


Denne historie er selvfølgelig kontroversiel, fordi den omhandler en af de mest populære præsidenter i USA, men den formodes at være sand.

Desuden: man ved, at filmselskaberne var virkelig gode til at neddysse den slags skandaler, og det skete også i forbindelse med andre skuespillere. En af disse må have været Clark Gable og hans date rape af Loretta Young, der resulterede i en datter, Judy Lewis.


Clark anerkendte iøvrigt aldrig denne datter, som jeg nu mener er som snydt ud af næsen på ham, især efterhånden som hun bliver ældre.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar