søndag den 17. januar 2021

Den bidske vagina ....

Det er altså en kage, og den har kun tænder af glasur, men alligevel snerper det derhenad: den  bidske vagina, der gemmer sig bag diverse lag af tøj, parat til at sige HAPS!!! 

En vagina kommer unægtelig ud for mange ting, da den både er til fornøjelse og fødsler. At den holder til dette viser, hvor fantastisk den er fra naturens hånd.

Det med den bidske vagina er interessant, for normalt er den ret fredelig og i hvert flad uden tænder. Hvis man ser på den oplevelse, det kan være for manden at se, føle og erkende, at hans kæreste eje, det organ han oplever som noget, der definerer ham som person, forsvinder ind i et suspekt "hul", så bliver denne tolkning egentlig ikke så mærkelig. Det, der for "pussy-lovers" fremtræder som en smuk blomst, bliver til en knusemaskine, en slughals for den mand, der forklarer forholdet for sig selv og andre i magt-termer. Hvor han ønsker at se sig selv som den, der har nedlagt kvinden, bliver han i sin tolkning truet på sin identitet af noget, der "æder ham".

Det er nok nemmere sagt end gjort, for det sker jo altså konstant og heldigvis - for det meste - på en naturlig og ret afslappet måde. Når den mandlige eller kvindelige part analyser det, der foregår på en mere bombastisk måde, ja, så ligger tanken om tænderne ikke så langt væk. 

Her er der virkelig gået politik i sagen, og det er ikke første gang, det sker!

Sært nok forsøger det reelt set mest misbrugte køn ikke at gøre noget tilsvarende for at svine penis-bærerne til. Kvinder bliver voldtaget, myrdet og undertrykt på daglig basis, og vi ville virkelig have en sag, hvis vi udtrykte os lige så negativt om penissen, som mænd har gjort om det kvindelige kønsorgan. Når det gælder tissemænd, griner de fleste kvinder lidt og ryster på hovedet ad deres ejermænds mærkværdigheder, men vi viser ikke kniv- eller sakse-samlinger som en påmindelse om det, der kan gøres ved dem. For mig at se beviser denne langmodighed, at kvinder er mere sikre i deres køn, end mænd er i deres.
Så sandt som det er sagt .....

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar