lørdag den 9. januar 2021

Skiderik!!!

 

Stort set intet får mig op i det røde felt som tanken på de skiderikker, der forsøgte at virkeliggøre Der Führers drømme om en jøde- og sigøjnerfri planet. Den tilhører os alle, men han og hans afskyelige følgesvende tog patent på den, hvilket førte til rædsler, man end ikke havde kunnet forestille sig, før det skete. Dieter Wisliceny (1911-1948) er ikke kendt på samme måde som f.eks. Joseph Mengele eller Himmler, men han var faktisk en nøgle-figur i det, der kaldes "Den endelige løsning", dvs. Holocaust. Han var medlem af SS, og han var bøddel, hvilket ofte er det samme, men i hans tilfælde noget mere bevidst og nådesløst end "normalt". Hvad han gjorde var at deltage i "The Final Solution" med en ghetto-opbygning i de okkuperede, europæiske lande samt være med til likvideringen af jøder alle disse steder, dvs. ikke "kun" i kz-lejre.  


En af Wislicenys "bedrifter" var indførelsen af den gule stjerne som en synlig angivelse af etnicitet, så jøderne ikke kunne "spille ariere". Hans forbrydelser var mange og mangeartede, men indeholdt altid grusomhed og brutalitet, som f.eks. da han i 1944 tog del i deportationen af de ungarske jøder.

Wisliceny var et opportunistisk svin, men gjorde unægtelig (utilsigtet) gavn under Nürnberg-processen ved at komme med en masse vældig nyttige oplysninger om selve planlæggelsen og udførelsen af Holocaust. Det gav bl.a. uvurderligt skyts imod Adolf Eichmann i forbindelse med den retssag i Israel i 1961, hvor han blev dømt for krigsforbrydelser og derpå henrettet.

Ifølge Wisliceny viste Eichmann ham et brev fra Himmler, hvor han skrev, at den totale udryddelse af jøderne var førerens ønske. Dermed var sagen åbenbart klar for disse to hjerne- og hjerteløse Hitler-marionetdukker. Ikke at Wislicenys beredvillige hjælp kom ham selv til gavn, for han endte med at blive udleveret til Tjekkoslovakiet og derpå henrettet i 1948.


https://www.yadvashem.org/odot_pdf/Microsoft%20Word%20-%206524.pdf

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar