fredag den 18. december 2020

Gravid???!!! MYRD HENDE!!!!!!!!!!

 

Hvad F..... er meningen???? Nok kan børn være irriterende, men uden dem går samfundet jo altså i stå, også fordi der så ikke er nogen til at betale vores folkepension og passe os, når vi får brug for det. At det altid er "de andres ansvar" = dvs. kvindekønnet!!!! - er noget fis, så mænd må simpelthen én gang for alle erkende, at hvis de boller uden condom, så kan det ende med en graviditet.

Idealet for de fleste er nok stadig parforholdet, hvor man (i hvert fald teoretisk set) deles om ansvar + pligter, men hvis det ender med en enlig mor, så skal der altså kompenseres økonomisk. Faderen skal betale børnebidrag - BASTA!!!

Det lader dog til, at mange mænd i den grad er imod at anerkende deres rolle i produktionen af den lille nye samfundsborger, at de griber til fortvivlede midler: MORD! Her tænker jeg ikke "bare" på deres krav om en abort, (som kvinden jo kan afvise, da fosteret befinder sig i hendes krop), men om de konkrete mord, der begås imod gravide kvinder. Der forskes i emnet, men det er allerede nu tydeligt, at mange mænd, der bliver taget med bukserne nede, om jeg så må sige, foretrækker at blive mordere frem for fædre. SOM REGEL, men ikke altid, ses denne type mord som led i "husspektakler". Mord på en gravid kæreste, der skyldes, at graviditeten vil belaste et allerede eksisterende ægteskab, som manden måske har holdt skjult, er noget andet, og dem er der en del af.  

"Guldklumpen" kan altså være en "sten om halsen" for nogle - og selvfølgelig også kvinder, men de kan vælge abort - men det er uhyggeligt at tænke på nogle amerikanske statistikker for kvindemord på grund af graviditet. Én ting er, at husspektaklerne måske først begynder, når kvinden bliver gravid, noget andet at formålet kan være ønsket om at fremtvinge en abort - eller den gravides død. 

Isabelle Horon and Diana Cheng of the Maryland Department of Health and Mental Hygiene conducted a study of pregnancy-associated deaths in Maryland between 1993 and 1998, defining pregnancy-associated death as death during pregnancy or within a year of pregnancy ending. They found that homicide was the leading cause of pregnancy-associated death, accounting for 20% of such deaths.

I 1999 var mord nr. 2 dødsårsag for kvinder mellem 20 g 24 og nr. 5 blandt kvinder på 25-34

Mordene på gravide i USA førte til en ny lov i 2004, der give fostret rettigheder. Hvis en gravid kvinde bliver myrdet, gælder mordet nu som dobbeltmord i mange amerikanske stater. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar