tirsdag den 15. december 2020

Vraget vagina

 

Kærlighed er en besynderlig følelse, der både kan føre til tragiske såvel som morsomme situationer. Ofte ender det dog med uforståelige oplevelser for det ene køn, når biologien spiller ind og gør det, den er skabt til. 

En af de ting, der virker logisk på det ene køn, men mægtig ulogisk på det andet er det, der er mange (???) kvinders oplevelse omkring "de dage". Selv søde og velmenende mænd har tit et meget underligt forhold til menstruation.

Da astronaut Sally Ride skulle ud på en 7-dages rumtur, blev hun således spurgt, om 100 tamponer var nok. Alt er individuelt, men man skal være meget uvidende om den kvindelige biologi for at tro, at kvinder "lækker" så meget, at det skulle være nødvendigt med sådan en overdådig forsyning til en uge.

Menstruation forekommer åbenbart visse mænd så gennem-ulækkert, at de glemmer alt om deres egen liderlighed. Begæret forsvinder som ved et trylleslag, men for nogles vedkommende forvandles det bare, og fokus flytter fra vagina til dens nabo, numsen. At det skulle være mere lækkert, forekommer de fleste kvinder ubegribeligt. Hvordan kan mænd foretrække LORT frem for BLOD????? Meget, meget mærkeligt ....

Måske kvinder nøjes med at undre sig, men der er sikkert også nogen, der forarges. De er måske ikke selv vilde med menses-sex, men har det endnu sværere med det anale surrogat, da numsen nu engang ikke er bygget til den slags. At få vagina fravalgt er desuden et tvetydigt udspil fra mandlig side, hvor kvinder kan føle sig både dømt, skrottet og nedvurderet - samtidig .....

 

 



 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar