tirsdag den 1. december 2020

Guddommelige forfædre

 

Ifølge nogle slægtsstudier, som folk i min familie har foretaget, så nedstammer vi fra Hviderne, og det er selvfølgelig mægtig fornemt, selv om der nu også var brodne kar iblandt dem. Andre er dog endnu fornemmere, for de nedstammer angiveligt fra GUD!!! Således er der dem, der er overbevist om, at Jesus havde børn med Maria Magdalene, og at en af deres døtre blev stammoder til den gamle, franske kongeslægt. Det kan enhver jo komme og sige, men det er tydeligt, at denne kontroversielle figur, Maria Magdalene, der for det meste er blevet beskrevet af kirkens mænd som en "synder", som Jesus tilgav og velsignede, i virkeligheden havde en helt anden rolle i hans liv - og i den tidlige kristendom, hvilket gør hende meget interessant ....

Dan Brown og andre har digtet videre over denne person-konstellation, og andre har søgt beviser både i og uden for kirken. Det må nu være, hvad det være vil, for det er stadig kontroversielt, selv om visse fund dog har betydet et skred i opfattelsen af "Den bodfærdige skøge", der nu pludselig kan forvandles til Jesu hustru eller kæreste samt mor til hans børn.

Op igennem tiden har der været virkelig mange guder, som vi kender til - og så er der alle dem, vi ikke kender - men ham, der blev regnet for Nordens overgud, nemlig den enøjede Odin, har skam også efterkommere i nutiden. Hvor Jesu efterkommere er en noget usikker størrelse, så er Odins fulde af substans, for de sidder stadig på en god portion magt i nutiden.

Jep, det er bl.a. denne velkendte dame, der kan regne Odin som sin forfader. Hun nedstammer i lige linje fra Egbert, der var konge af Wessex og bedstefar til Alfred den Store, hvis hoffolk opstillede en stamtavle. Ifølge denne stamtavle nedstammede Egbert fra Ingild, der var bror til kong Ine af Wessex. 

                                                               Kong Egbert af Wessex

Egbert (født ca. 770, død juli 839) var utvivlsomt konge af Wessex fra 802 indtil sin død. Det var ham, der gjorde Wessex til det dominerende rige i England. Der er imidlertid tvivlere blandt historikerne, der kommer med den kætterske teori, at det fine kongelige stamtræ er en konstruktion for at bevise, at Egbert var af kongeslægt. HVIS stamtræet er ægte, så nedstammer Egbert fra Cerdic, den første saksiske konge af Wessex, og han nedstammede såmænd fra ingen ringere end over-guden Odin via hans søn Baldur. Måske ikke helt så fint som det franske kongehus, der nedstammer fra Jesus - og dermed fra Jahve - men det snerper nu derhenad mht fornemhed .....

 

https://time.com/5210705/mary-magdalene-controversial/ 

 

http://www.sangreal.dk/Sangreal_Ordenen/Maria_Magdalene.html 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.information.dk/2007/07/maegtigste-klan-slaegten-hvide 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar