torsdag den 28. maj 2020

Bordelmutter for den pædofile Jeffrey Epstein?

Den for tiden forsvundne Ghislaine Maxwell er datter af den tjekkisk fødte forlægger og krigshelt Robert Maxwell, der flygtede til England i 1940, hvor han fik stor succes som forlægger og mediemogul. Bl.a. ejede han store dele af MTV, og i 1964-70 blev han også parlamentsmedlem for Labour. Da han døde på mystisk vis i 1991, lignede det selvmord, for han var tilsyneladende faldet over bord fra sin yacht og druknet. På det tidspunkt havde han store, økonomiske problemer og var ligefrem under mistanke for at have forgrebet sig på sine selskabers persionsmidler, så det var en nærliggende antagelse. Mange har dog senere luftet deres mistanke om sammensværgelser og mord, men uden at det har ført til en endelig afgørelse.

Ghislaine var tilsyneladende sin fars yndlingsbarn, og hun var i hvert fald stærkt knyttet til ham, men også til det liv, hans penge og indflydelsesrige omgangskreds skabte for hende. Derfor sørgede hun formentlig dobbelt, da han døde og var nok også ekstra modtagelig for nye bekendtskaber med samme financielle status. Den vigtigste af disse nye bekendte blev den ret mystiske multimillionær Jeffrey Epstein, der havde bevæget sig fra en lærerstilling til noget langt mere indbringende inden for finansverdenen. Han væltede sig tilsyneladende i penge og berømte venner, bl.a. "Randy Andy" alias den britiske prins Andrew, Donald Trump, Bill Clinton, Woody Allen og mange andre. De fleste af disse har imidlertid senere forsøgt at lægge afstand til ham, uden at det dog er lykkedes særlig godt.

Det er lidt uklart, præcis hvilken rolle Ghislaine indtog i Epsteins privatliv, men de fremstod for de fleste som kærester, idet hendes rolle dog også var en anden, for der foreligger mange anklager om, at hun skaffede meget unge piger til ham og selv deltog i nogle avancerede sex-lege. I 2005 fik en mors anklager imod Epstein for at have forgrebet sig på hendes 14-årige datter, FBI til at indlede en undersøgelse. Tre år senere fik han faktisk en fængselsdom for at have involveret sig i prostitution på forskellig vis. Dommen gjaldt kun to forseelser, men i virkeligheden havde FBI navnene på ialt 36 meget unge piger, der var blevet brugt på samme måde, nemlig som pressede sex-partnere for Epstein og hans indflydelsesrige venner. Han delte simpelthen ud af dem til sin omgangskreds og udnyttede dem som noget, der må kaldes sex-slaver.

Hvilken rolle havde Ghislaine i alt det her? Ifølge de piger, der fik sat gang i en ny efterforskning, var hun en betydelig og indflydelsesrig drivkraft i Epstein-cirkusset. Somme tider deltog hun i forskellige sex-lege, men hendes egentlige rolle var at finde piger til ham og hans venner. Da Epstein blev arresteret endnu engang i 2019 brast boblen. Hvor myndighederne i første omgang havde indgået et forlig med ham, så de misbrugte piger blev snydt for den retssag, de havde håbet på, både for deres egen skyld, men også for at standse trafikken af nye meget unge piger, så måtte de denne gang gennemføre en seriøs undersøgelse. Man fandt alt muligt inden for børneporno i hans gemmer, og det er formentlig det, der har afgjort sagen for myndighederne.
Den 10. august 2019 blev Epstein fundet død i sin celle, og lige siden har der været mere eller mindre vilde gætterier om, hvorvidt der var tale om mord eller selvmord. Det vigtigste for de piger, der havde haft held til at få ham fængslet endnu engang, var dog, at hans død satte en stopper for en udvidet efterforskning samt retssag. Mange af dem har afgjort også haft et krav om erstatning parat for hans misbrug af dem, men det lader til, at det ikke er muligt at gennemføre, fordi han to dage før sin død overflyttede hele sin formue til et sted, hvor myndighederne formentlig ikke kan få fingre i den.

En af dem, der har sagsøgt Jeoffrey Epstein's bo, er såmænd Ghislaine Maxwell. Ingen ved tilsyneladende, hvor hun befinder sig, eller hvad hun foretager sig, men penge vil hun have. Det bliver meget spændende at se, om det kommer til at lykkes hende, og om hun i længden kan undgå en anklage for rufferi samt misbrug af super-unge piger ....


https://www.theguardian.com/us-news/2020/mar/19/jeffrey-epstein-associate-ghislaine-maxwell-sues-his-estate

https://www.theguardian.com/us-news/2019/aug/22/the-murky-life-and-death-of-robert-maxwell-and-how-it-shaped-his-daughter-ghislaine



Ingen kommentarer:

Send en kommentar