onsdag den 13. maj 2020

En datters hævn


Bridgette Harris udviste en meget konsekvent handlemåde, da hun kastrerede den mand, der havde voldtaget og mishandlet hende samt hendes yngre søster gennem hele deres barndom i Nigeria. At han var deres far gjorde bare det hele endnu mere ækelt, for den slags overgreb er nu engang ikke en fædrende ret.
Søsteren havde tilgivet ham, men det havde Bridgette ikke, og hun gik slet ikke ind for, at søsteren gav faderen tilladelse til at tage hendes 5-årige datter med på ferie i Afrika. Barnet havde præcis den alder, som Bridgette selv havde haft, da han begyndte på sine overfald af hende, så hun frygtede det værste og besluttede derfor at fjerne hans "våben", én gang for alle.
For at gennemføre sin plan fik hun ham lokket hjem på et besøge, men da han kom, benyttede hun sig af de tricks, hun mestrede som uddannet sikkerhedsvagt. Hun overmandede ham, gav ham håndjern på og stak et håndklæde i munden på ham, før hun gik i gang med sit egentlige ærinde. Noget, der imidlertid førte til hans død på grund af et voldsomt blodtab.
Juryen, der dømte hende, gik ind for manddrab med forskellige bestemmelser, der nedsatte straffen, men den dom forargede dommeren, der fandt den for lav. Han, (og jeg går ud fra, det var en "han"), lod hende ikke slippe så let, som dommen gjorde muligt, men sørgede for, at hun blev idømt fængsel i 5-15 år.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar