Ja, vi elsker dyrebørn, og kalve er nuttede. Det er de faktisk også som voksne, så dyreelskere hader tanken om, at de i stedet for at vokse op til dejlige køer, ender på middagsbordet.
Eftersom jeg selv er godt på vej til at blive vegetar, kan jeg heller ikke lide at høre om det, der venter disse dyr. Samtidig ved jeg godt, at hvis ikke de blev til mad for os mennesker, så ville vi heller ikke sikre deres liv med foder og anden pasning. Som landet ligger lige nu, så er deres liv afhængigt af vore smagsløg, hvilket er mindre behageligt at tænke på. Derfor gribes man af begejstring ved tanken om "uslagtede kødprodukter", selv om det lyder som den rene science fiction.
Når man ser professor Mark Post fra Maastricht Universitetet gumle på en burger i 2013, så tænker man straks "McDonald og sådan ca. 20-30,00 kr", men nej, dette er en burgerbøf til knap 1,8 millioner danske kroner. Et beløb, der normalt kan skaffe én omkring 45.000 burgere i McDonald eller lignende burgerkæder.
Ihhhhhhhh altså ....
Nå, men foreløbig er det uslagtede produkt jo ikke i handlen, så man når vel at vænne sig til tanken, inden det er her. At kødet er lavet af stam- og fedtceller fra kvæg samt er dyrket i et laboratorium, gør det jo ikke nødvendigvis ulækkert, selv om jeg har set den reaktion beskrevet af ivrige kød-spisere.
Man regner med at produktet kan forhandles om et par år, og at en burger så vil koste sådan ca. $ 10.00 ....
Nå, men foreløbig er det uslagtede produkt jo ikke i handlen, så man når vel at vænne sig til tanken, inden det er her. At kødet er lavet af stam- og fedtceller fra kvæg samt er dyrket i et laboratorium, gør det jo ikke nødvendigvis ulækkert, selv om jeg har set den reaktion beskrevet af ivrige kød-spisere.
Man regner med at produktet kan forhandles om et par år, og at en burger så vil koste sådan ca. $ 10.00 ....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar