fredag den 29. maj 2020

Manden, der kremerede sin eks-kone - levende ....

Den 29-årige Randy D. Pioletti arbejdede i et krematorium i Kansas. Engang i maj 1987 efterlod han en spand med brugt tøj hos en veninde, men sagde, at han ville komme tilbage efter den senere. Da den nysgerrige veninde ikke kunne lade være med at kigge i spanden, så hun noget, der lignede forbrændte knogler, og hun besluttede sig for at tilkalde politiet. 
Det blev hurtigt afsløret, at knoglerne tilhørte Piolettis ekskone, Karen Baile, der på dette tidspunkt var blevet efterlyst som forsvundet. De to havde været igennem en skrækkelig skilsmisse, og man må sige, at Pioletti havde hævnet sig på en forfærdelig måde. Efter at en blodplet i krematoriets ovn blev identificeret via DNA som noget, der stammede fra Karen, fandt man nemlig hurtigt ud af, hvad der var sket.

Den forbitrede Pioletti havde skubbet sin ekskone ind i ovnen og brændt hende levende!!! Straffen for denne horrible forbrydelse var livsvarigt fængsel, hvilket virker rimeligt nok, men det bragte jo ikke stakkels Karen tilbage igen ...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar