mandag den 15. marts 2021

Døde piger er bare de dejligste!

 

En hjemløs? En vagabond? Næh, en russisk historieprofessor ved navn Anatoly Moskvin, der talte 13 sprog, havde eksamen i keltisk kultur og som var journalist i den femtestørste by i Rusland, Nizhny Novgorod. Ud over det var han en selvudnævnt ekspert i kirkegårde, hvilket gjorde, at han kaldte sig selv en "necropolyst". Titlen er noget, han selv har fundet på, men den signalerer det, han rent faktisk var: en mand, der elskede døde piger.

Det er lidt uklart, hvor mange "dukker", han lavede ud af de 3 til 29-årige døde piger, han stjal rundt om på kirkegårdene. Tallene "26" og "44" er blevet nævnt, men der kan være flere, for han arbejdede uhindret i adskillige år, indtil han endelig blev afsløret og arresteret i 2011. 

I stedet for at skamme sig over at have forstyrret gravfreden og bortført de døde, bebrejdede han pigernes forældre, at de havde "efterladt deres døtre i den mørke jord". Han påstod også, at familiens ret til at bestemme over dem endte med deres død. At han mumificerede ligene og behandlede dem som dukker var åbenbart en kærlighedsgerning for ham.

Hans besynderlige besættelse af disse døde piger stammer angiveligt fra en episode, da han var 13 år gammel: moderen til en 11-årig pige ved navn Natasha Petrova tvang ham mere eller mindre til at kysse den døde og gav ham derpå en ring for at "forlove" ham med hende. Dette gjorde efter sigende et så stort indtryk på ham, at han kyssede og kyssede den døde Natasha samt blev hooked på oplevelsen, sådan at han senere i livet søgte døde piger overalt 

I 2009 begyndte folk rundt omkring at bemærke grave, der var opgravet og tømt, men det tog altså to år, inden de fandt ud af, hvem der havde stået for dette.

                                           

Anatoly Moskvin blev opdaget, da han også gik i gang med muslimske grave. Han blev arresteret, men har  mærkeligt nok stadig et publikum til sine rapporter "Great Walks Around Cemeteries" og "What the Dead Said". Dvs. at der er folk der ikke tager afstand fra hans handlinger. 

 

https://7news.com.au/news/world/russian-man-lived-with-girls-mummified-corpses-turned-them-into-dolls--c-1536329 

 

Wikipedia

 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar