lørdag den 27. marts 2021

Soulmate, Mary Kennedy, nuværende beskæftigelse: spøgelse .....

En mand med sin kæreste, er der noget sært ved det? Ja, det må man sige, for kun manden er levende på dette specielle billede fra den 29. april 1920. Den noget utydelige og ligesom "svævende" dame er nemlig angiveligt afdøde Mary Kennedy. Manden, hun læner sig op ad, er Dr. Leslie Rippon Stone, der først døde i 1967. Selv beskrev han møderne med afdøde Mary sådan: "I am also adding photographs of Mary as she materialized in the studio of Mr. William Keeler, brother of Pierre Keeler, who, I have said, was a slate writing medium I had met at Lily Dale. The Pictures were taken in Washington, D.C., in February 1920, where I sat; and in one she appeared poised and calm, with certain spirit lights about her head and partly across my body. Such illumination blotted out the black tie I was wearing at the time. Yes, my Mary is a glorious, living spirit of the Celestial Heavens. I have had many writings from her through Mr. Padgett, and more recently through an associate of mine. I hope you will enjoy the messages from her" 


Dr. Rippon var hele livet igennem en meget respekteret mand og hævet over "snyd". Desuden: i 1920 havde folk ikke computere og kunne photo shoppe som nu. Dette betyder så, at man bliver nødt til at se på hans Mary-billeder som muligvis ægte, for dobbelt-eksponering eksisterede tilsyneladende heller ikke. Hvis der er tale om en eller anden form for snyd, så blev Rippon i hvert fald også narret, for han anså Mary Kennedy som sin "soul mate" og levede og åndede for hende og alt af spirituel art.


Hans kontakt med åndeverdenen foregik gennem James E. Padgett, der var forfatter og et kendt medium, som han stolede på, måske også fordi flere af hans bøger handlede om hans erfaringer med ånder og budskaber, og at det alt sammen så mægtig tilforladeligt ud for den troende Rippon.

Mary-billederne blev første gang publiceret i ovennævnte bog. De menes at være forsvundet siden da, hvilket umiddelbart virker lidt suspekt på mig, men på den anden side: den slags sker, og heller ikke James E. Padgett ses som en snydepels.

Jeg har ellers svært ved at tro på ånde-billeder, fordi nogle af dem virker meget konstruerede. Det gælder bl.a. dette med "ektoplasma", der ligner papmaché. 

INGEN får mig til at tro på, at disse billeder viser ægte fænomener. At det såkaldte "medium" er sluppet afsted med det er ubegribeligt, men hvis man drives af et stærkt ønske om kontakt, så ser man nok kun det, man ønsker at se ....

Billederne i denne "ektoplasma" ligner det, de sikkert også er: fotografier! Dermed er det ikke en ægte ånde-fremkaldelse, og man spørger uvilkårligt sig selv, om det nogensinde er tilfældet. Den eneste gang, hvor jeg er tøvende i min dom, er faktisk Rippon-sagen, men der kan være tale om en tidlig form for dobbelt-eksponering, som vi bare ikke kender til. Kan være - og er måske .....

 

http://thepadgettmessages.org/james-e-padgett/

 

Wikipedia 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar