tirsdag den 30. marts 2021

Når "Mr. Right" er "Mr. Wrong"

Colleen Wood var en nydelig, 51-årig, fraskilt dame, mor til to voksne sønner, Michael og Todd, og med mod på livet. Det sidste viste hun ved at indlede et forhold til en ret eventyrlig mand, nemlig John Paul, der fortalte, at han havde været professionel racerkører, og desuden havde klaret sig fint på Wall Street. Han så godt ud, idet han var en meget charmerende, gråskægget fyr af bamsebjørntypen, som mange kvinder ser som specielt tiltrækkende, fordi de tillægger dem tryghed og kærlighed. De havde mødt hinanden i 2000 via en annonce, og der var dem, der ikke var så begejstrede for Colleens totale tillid til den spændende ex-racerkører, ligesom der også var advarselstegn, men hun var ude på eventyr, og dem kunne han tilsyneladende skaffe hende.

Hun havde eg godt job, men sagde det op, solgte sit hus og overdrog ham pengene - dvs. $43,000 - til at investere, og så tog de to ellers af sted med hans store sejlbåd, som han havde givet navnet Island Girl. Aftalen var, at de skulle sejle jorden rundt, men at hun skulle holde kontakt med sine sønner og venner, efterhånden som de kom frem. Inden hun og John Paul tog afsted, nåede hun at få en invitation fra sin chef og veninde, Maureen Canada, til en fest på hendes gamle arbejdsplads. Hun lød angiveligt glad og velfornøjet, men dukkede ikke op eller lod høre fra sig til jul. Desuden vakte det stor bekymring, da det viste sig, at hendes mobil-abonnement var blevet lukket, selv om det jo var det, der skulle sikre en fortløbende kontakt til familie og venner.

Dengang Colleens søn Michael var blevet præsenteret for John Paul, virkede han OK, men noget reserveret. Senere, da hans mor tog af sted med den eventyrlige fyr, hun var faldet for, varede det ikke længe, før hun ikke var til at få fat på, så han undersøgte hans fortid via nettet og blev chokeret. Det viste sig, at den hyggelige og charmerende "bamsebjørn" var en dømt forbryder, narkosmugler og penge-hvidvasker, der havde siddet i fængsel i 15 år for mordforsøg på en tidligere medarbejder. Da han mødte Colleen, var han lige kommet ud af fængslet som prøveløsladt. Alt omkring denne mand virkede suspekt, og Colleen var og blev forsvundet. 


 Har den charmerende "bamsebjørn" myrdet Colleen for de penge, hun gav ham til at investere for sig? Der har i hvert fald været forskellige mystiske bankaktiviteter omkring hendes konto - og ingen har set hende i årevis. Hvad John Paul angår, så er han mistænkt, men uden beviser kan politiet ikke gøre meget andet, end (lejlighedsvis) at holde øje med ham. Båden Island Girl er blevet omdøbt til Diamond Girl, og han holder mest til fjerne steder, langt, langt væk fra USA ....


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar